Verborgen duurzaamheid in Ideal Standard kranen en thermostaten!

Met zijn keramische schijfcassette was Ideal Standard in 1969 een pionier; deze innovatie veranderde de manier waarop badkamers worden gebruikt en maakte de weg vrij voor de ééngreepskraan. Zo’n 50 jaar later is de FirmaFlow® de meest recente reïncarnatie van de originele keramische schijfcassette en is hij de onbetwiste marktleider. De innovatieve technologie zorgt voor een buitengewone duurzaamheid, gebruiksgemak en regeling, die tweemaal zo hoog scoren als de standaard in de sector.

Verborgen duurzaamheid in Ideal Standard kranen en thermostaten!

50% Energie besparen met BlueStart

Bespaar tot 50% energie met BlueStart®-technologie. Door de BlueStart®-technologie stroomt, wanneer de kraan in de middenpositie wordt geopend, enkel koud water. Zo bespaar je heet water tenzij je de hendel bewust draait. Dit stelt BlueStart® in staat om tot wel 50% energiezuiniger te zijn en bespaart tot 50% meer water met CLICK-technologie. FirmaFlow® gebruikt de verbeterde CLICK-technologie met een mechanische stop om de waterstroom van de wastafel te beperken tot exact de benodigde hoeveelheid voor het wassen van jouw handen. Dit zorgt voor een efficiënte, consistente stroom met een beperking in verbruik van tot wel 50%.

Bediening temperatuur

Superieure veiligheid en uiterst precieze watertemperatuur. Het FirmaFlow®-mengpatroon maakt nauwkeurige temperatuuraanpassingen mogelijk tussen de 34 °C en 42 °C. LightMove® zorgt voor nauwkeurige bediening en verbeterd gebruiksgemak van de kraan, terwijl de ingebouwde heetwaterbegrenzer brandwonden voorkomt.

 

Bron: Ideal Standard

Speak Your Mind

*