Verschillende materialen voor wastafels

Een essentieel onderdeel in de badkamer is de wastafel. Er zijn verschillende materialen voor wastafels met elk hun eigen eigenschappen. Hieronder lichten wij een viertal toe:

Verschillende materialen voor wastafels

Echt sanitairporselein

Echt sanitaitporselein heeft een sterk, robuust en eenvoudig te reinigen oppervlak, dat ook na jarenlang gebruik mooi blijft. De wastafels hebben zachte, afgeronde kanten en lijnen. Echt sanitairporselein heeft een veel sterker oppervlak dan gewoon porselein.

Gegoten marmer

Wastafels van gegoten marmer hebben een zeer eenvoudig te reinigen oppervlak, dat warm aanvoelt. Een design in gietmarmer maakt wastafels mogelijk met opvallende en lange lijnen. Gegoten marmer heeft in tegenstelling tot gewoon marmer geen spanningen in het materiaal en behoudt om die reden altijd zijn vorm.

Verschillende materialen voor wastafels

Glas

Glazen wastafels zijn eenvoudig te onderhouden en bestand tegen de normale schoonmaakmiddelen. De wastafels zijn voorzien van een witte laklaag aan de onderzijde en zijn gemaakt van speciaal kristalhelder glasfinish waardoor de wastafel meer helder is dan normaal glas. Dit komt vanwege minder ijzeroxides in het glas zelf.

Verschillende materialen voor wastafels

Solid surface

Het ultradunne materiaal solid surface heeft een matwit oppervlak. In tegenstelling tot de opvallend slanke en scherpe buitenlijnen heeft de binnenkant van de wastafels een zacht design dat makkelijk schoon te maken is. Door het dunne design moeten de wastafel en het werkblad over de volledige breedte van de kasten worden ondersteund.

Alles is mogelijk

Bij Dansani hebben alle wastafels een eenvoudig reinigbaar oppervlak. Er wordt gestreefd naar het creëren, van oplossingen die het leven eenvoudiger, leuker en zinvoller maken. Bij Dansani vind je talloze mogelijkheden om de ruimte in te richten, ongeacht de grootte en de vorm daarvan. Geef jouw toekomstige badkamer een geheel eigen touch. De meeste wastafels zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes en dieptes, zodat je deze kunt aanpassen aan jouw eigen smaak en jouw badkamer.

Meer informatie: Dansani

Speak Your Mind

*