Viva schuifdeuren met glas- of steenoptiek

De gemiddelde Nederlandse badkamer is niet bijzonder groot van formaat. Door het gebruik van transparante materialen en minimalistische frames voor de douchewand oogt de ruimte groter dan deze is. Duscholux heeft een nieuwe serie in het assortiment dat de douche mooi afsluit, maar de ruimte optisch niet verkleind.

Viva schuifdeuren met glas- of steenoptiek

Viva schuifdeuren

De serie Viva omvat schuifdeuren met minimalistisch frame dat enkel bestaat uit een vlak bovenprofiel met verborgen rollagergeleiding. Het ontbreken van de wandprofielen geeft Viva schuifdeuren een bijzonder transparante uitstraling.

Glas- of steenoptiek

Viva schuifdeuren met glas- of steenoptiek   Viva schuifdeuren met glas- of steenoptiek

Nieuw is het individualiseerbare geleidingsprofiel in glas- of steenoptiek. Gecombineerd met de passende PanElle wandbekleding ontstaat een sfeervolle ruimtebeleving met persoonlijke toets. De innovatieve glasveredeling DUSCHOLUX CareTec® Pro is hier net zo standaard als een soft-close-functie voor zacht openen en sluiten. En voor het gemakkelijk onderhoud kunnen de deuren dankzij Push & Clean heel eenvoudig uitzwenken. Speciale afmetingen en flexibele inbouwopties geven Viva veel ruimte voor individuele vormgeving.

Bijzondere kenmerken

Viva schuifdeuren met glas- of steenoptiek

  • Hoge waarde dankzij gedeeltelijk ingelijste schuifdeuren met 8 mm dik glas
  • Zacht openen en sluiten dankzij de Soft-Close functie
  • Glasveredeling DUSCHOLUX CareTec® Pro inclusief. Dit bespaart tijd, reinigingsmiddelen en het is goed voor het milieu.
  • Grote individualiteit dankzij ruime speciale verbouwingsmogelijkheden en – grootte.

Meer informatie: Duscholux

Speak Your Mind

*