Voor alle zekerheid in badkamer en toilet

Minder conditie, spierkracht of balans kunnen ervoor zorgen dat je je een beetje onzeker voelt tijdens, bijvoorbeeld, het douchen. Zoek daarom het beste en veiligste hulpmiddel voor alle zekerheid in badkamer en toilet. Deze hulpmiddelen, zoals een handgreep of douchezitje kun je tegenwoordig overal kopen. Maar, zijn ze veilig en ondersteunend genoeg? Ontdek wat het beste bij jou past en waar je op moet letten bij de aanschaf en het monteren. Zodat je veilig en zelfstandig thuis kunt blijven wonen.

Voor alle zekerheid in badkamer en toilet

Douchezitting

De nieuwe Linido Compact douchezitting is ontworpen voor comfort in de moderne badkamer. Hij is antibacterieel, slijtvast en geschikt voor gebruikers tot 150 kg. De douchezitting vraagt met zijn compacte formaat weinig ruimte. Ideaal voor de kleinere badkamer waar deze zitting volledig tot zijn recht komt. Neergeklapt is het een stijlvol element in de douche. De bijgeleverde boormal en instructies maken het monteren gemakkelijk.

Voor alle zekerheid in badkamer en toilet

Douchestang

Sta je minder stabiel dan kun je zelfstandig blijven douchen met een veilige Linido Ergogrip douchestang die gelijk een stevig steunpunt vormt in de douche. De ergonomische Linido douchezitting is breed genoeg voor de senior en heeft afgeronde hoeken zodat uw benen niet afknellen. Zo heb je precies de extra steun die je nodig hebt om zelfstandig en veilig te douchen.

Voor alle zekerheid in badkamer en toilet

Douchezitting met leuningen

Heb je minder conditie, spierkracht of balans dan kun je jezelf onzeker voelen of je bent moe na het douchen. Een Linido douchezitting met rugleuning en armleggers helpt je om gemakkelijker in een goede houding te zitten en voorkomt dat je met de rug tegen de koude tegelmuur aankomt. Opklapbare armleggers geven meer zekerheid als je de ogen dicht doet tijdens het douchen en geven steun bij het weer opstaan. Hiermee beperk je het risico dat je valt.

Voor alle zekerheid in badkamer en toilet

Douchekophouder

Deze Linido douchekophouder kun je met één hand op en neer bewegen. Hij past op iedere Linido Ergogrip beugel.

Tip: Plaats de beugel als douchestang op de wand die haaks op de wand staat met de douchezitting zodat je goed de douchekophouder en de kraan kunt bedienen, terwijl je zit.

Voor alle zekerheid in badkamer en toilet

Toiletbeugel

Als het lastig is om te gaan zitten en weer op te staan van het toilet dan is een Linido toiletbeugel een handige extra steun. Hiermee beperk je het risico dat je valt.

Tip: Kies een toiletbeugel in een contrasterende kleur als je minder goed ziet.

 

Meer informatie: badkamerhulpmiddelen.nl

Speak Your Mind

*