Voor iedere stijl een badkamer

De badkamer wordt meer en meer een leefruimte waar we veel tijd in doorbrengen. Fijn als die plek ook aansluit bij je persoonlijke woonwensen. Dus of je nu van de pastelkleuren bent, kiest voor klassieke vormen of dat je hart sneller gaat kloppen van strak en modern: bij iedere woonstijl past een badkamer. Mijn Badkamer in Stijl heeft een aantal stijlen omschreven: industrieel, back to basic, tijdloos lofty, duurzaam, compact & compleet en vitaal.

Voor iedere stijl een badkamerBack to basic

Less is more: als dit ergens van toepassing is, dan is het wel bij een basic woonstijl. Het hoogste doel van de Basic badkamer is tot rust komen. Een Basic badkamer creëer je al in een paar simpele stappen. Lichte kleuren spelen hierbij een hoofdrol, denk aan verschillende wit- en grijstinten. Een pasteltint is ook zeker niet verboden. Deze kleuren vormen een rustige basis voor je badkamer en zorgen er bovendien voor dat de ruimte groter en rustiger oogt.

Voor iedere stijl een badkamer

Tijdloos lofty

Deze badkamer kenmerkt een mix van ambacht, stoere materialen en vooral niet teveel poespas. Dat zien we terug in moderne badkamermeubels, strakke spiegels en kranen met een fraai design. Andere materialen en vormen zoals mozaïek, een ovaal bad of een ronde douchegoot zijn prima aanvullingen. Door verschillende vormen te mixen, ontstaat contrast en krijgt de badkamer een frisse en fraaie uitstraling.

Voor iedere stijl een badkamer

Compact & Compleet

De Nederlandse badkamers staan over het algemeen niet bekend om hun ruime afmetingen. Maar laat het formaat van jouw badkamer je niet beperken. In een kleine badkamer hoef je niet voor een kleine tegel te kiezen. Grote tegels maken de ruimte rustiger en optisch groter als je het slim aanpakt. Houd de kleuren ook rustig en pas alleen pasteltinten toe als je kleur wilt. Een kleine ruimte moet rustig blijven, alleen dan creëer je optisch meer ruimte. Er zijn legio mogelijkheden om compacte producten te kiezen zoals baden, douchecabines, toiletten en ondiepe meubelen.

 

Meer informatie over de andere stijlen

Speak Your Mind

*