Vrijstaand bad sterk in opkomst

Wanneer je je badkamer gaat verbouwen of renoveren, is er vaak een belangrijke vraag: wil je wel of geen bad? Daar komt tegenwoordig nog een vraag bij: als je een bad wilt, wil je dan een vrijstaand bad?

De laatste jaren zijn vrijstaande baden sterk in opkomst. Deze nieuwe trend in de badkamerwereld geeft uw badkamer veel allure. Ideal Standard heeft een aantal esthetische vrijstaande baden met diverse afmetingen in het programma. Jouw badkamer krijgt een klassiek, tijdloos tintje met deze moderne vrijstaande baden.

Tonic II vrijstaand bad van acryl E398101  Dea vrijstaand bad van acryl E306801  Connect Air vrijstaand bad van acryl E113801

Vrijstaand bad neemt veel ruimte in?

Het beeld dat een vrijstaand bad veel ruimte in beslag neemt klopt niet altijd. Een vrijstaand bad hoeft niet in het midden van de badkamer te staan. Je kunt het bad ook gerust tegen de muur zetten aan de zijkant. In dat geval heeft u geen extra ruimte nodig en heeft u toch de allure in huis.

Om de luxe uitstraling te complementeren passen daar de vrijstaande badmengkranen van Ideal Standard uit de serie Tonic II en Melange uitstekend bij.

Melange vrijstaand badmengkraan A6120AA   Tonic II vrijstaand badmengkraan A6347AA

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*