Week van de badkamer 2016

Week van de badkamer 2016

Staat het renoveren van de badkamer ook bij jou boven aan je wensenlijstje? Een gemiddelde badkamer gaat maar liefst 20 jaar mee, maar dat geldt vaak niet voor smaak. Bovendien heeft de badkamer zich in de afgelopen 20 jaar ontwikkeld van washok tot wellnessruimte. De badkamers van tegenwoordig zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen. Met een badkamer in jouw persoonlijke smaak en stijl kun je volop genieten van water, warmte en luxe. Zo vind je totale ontspanning in je eigen huis.

Om jouw badkamerdroom wat meer vorm te geven heeft het Voorlichtingsburo Wonen de week van 13 tot en met 17 juni uitgeroepen tot Week van de Badkamer 2016. In deze week zullen wij jouw informeren en inspireren met nieuwtjes en tips op het gebied van badkamers, badkamervloeren, badkamerkranen, badkamerinrichting, enz. Als opwarmertje starten wij met de badkamerinspiratie fotogalerij.

Badkamerinspiratie fotogalerij

Bent jij ook toe aan een badkamermetamorfose, dan kun je in de onderstaande fotogalerij inspiratie opdoen. Even lekker dromen over jouw nieuwe badkamer met of zonder bad, in zwart-wit of juist met een vrolijke kleurtje of warme houttinten.

no images were found

 

Nog meer inspiratie kun je vinden op ons badkamerbord op Pinterest.

Speak Your Mind

*