Week van de badkamer 2019

De badkamer van tegenwoordig lijkt in niets meer op het washok dat het in grootmoeders tijd was. De ruimte neemt een steeds belangrijkere plek in ons huis in. Het is een plek om je lekker terug te trekken, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Even ontsnappen aan de waan van de dag. En door de enorme keuze in materialen, kleuren en accessoires is geen badkamer meer hetzelfde. Je kunt de badkamer helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen, smaak en stijl. Vind totale ontspanning in je eigen huis en geniet volop van water, warmte en luxe.

Week van de Badkamer 2019

Themaweek

Het Voorlichtingsburo Wonen heeft de week van 10 tot en met 14 juni uitgeroepen tot Week van de Badkamer 2019. In deze week gaan wij jouw informeren en inspireren met nieuwtjes en tips op het gebied van badkamers, badkamermeubels, -vloeren, -kranen, -inrichting, enz.

Badkamerinspiratie

In onze eigen badkamer zouden we ons het liefst omringen met het luxe gevoel van een spa of wellnesscentre. Misschien ontbreekt je de ruimte of de financiën om een echte luxe badkamer te realiseren, maar een beetje dagdromen kan geen kwaad. Neem daarom eens een kijkje op ons badkamerbord op Pinterest. Gewoon om je even te vergapen aan mooie badkamers en misschien doe je zelfs inspiratie op.

Speak Your Mind

*