Week van de badkamer 2021

Week van de badkamer 2021

Hoewel het meestal een van de kleinste ruimtes in huis betreft, is het wel een ruimte die een belangrijke rol vervult. Een steeds belangrijkere rol zelfs. Was het vroeger niet meer dan een hok om je snel een beetje op te frissen, tegenwoordig kiezen we steeds vaker voor de rol van wellness of spa in eigen huis.

We hebben het natuurlijk over de badkamer. We maken er gebruik van voor een snelle, korte douche, maar willen ons ook terug kunnen trekken voor uitgebreide persoonlijke verzorging en ontspanning. Het is een plek om je lekker terug te trekken, waar je helemaal jezelf kunt zijn. Even ontsnappen aan de waan van de dag. En door de enorme keuze in materialen, kleuren en accessoires is geen badkamer meer hetzelfde. Je kunt de badkamer helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke wensen, smaak en stijl. Vind totale ontspanning in je eigen huis en geniet volop van water, warmte en luxe.

Themaweek

Het Voorlichtingsburo Wonen heeft de week van 14 tot en met 18 juni uitgeroepen tot Week van de Badkamer 2021. In deze week gaan wij jouw informeren en inspireren met nieuwtjes en tips op het gebied van badkamers, badkamermeubels, -vloeren, -kranen, -inrichting, enz.

Week van de badkamer 2021Badkamerinspiratie

In onze eigen badkamer zouden we ons het liefst omringen met het luxe gevoel van een spa of wellnesscentre. Misschien ontbreekt je de ruimte of de financiën om een echte luxe badkamer te realiseren, maar een beetje dagdromen kan geen kwaad. Neem daarom eens een kijkje op ons badkamerbord op Pinterest. Gewoon om je even te vergapen aan mooie badkamers en misschien doe je zelfs inspiratie op.

Speak Your Mind

*