Welke kraan past bij een waskom?

Opbouwkommen in plaats van wastafels zijn nog steeds een trend in de badkamer. De opbouwkommen zijn er in verschillende materialen, maar ook in verschillende vormen en maten zoals vierkant, rechthoekig, ovaal en rond. Op de opstaande rand van zo’n waskom is alleen geen plek voor een kraan, maar je hebt natuurlijk wel een kraan nodig. Welke kraan past bij een waskom?

Hoge kraan Tesi

Welke kraan past bij een waskom?

Achter de waskom is vaak wel plaats voor een kraan. Een ‘normale’ wastafelmengkraan is hiervoor niet geschikt, omdat deze te laag is. Maar er zijn ook hoge kranen verkrijgbaar die wel boven de waskom uitkomen. Mengkraan Tesi is daar een goed voorbeeld van. Kenmerkend voor de Tesi collectie is een geslaagde combinatie van rechte lijnen en zachte rondingen. Het heldere, onmiskenbare ontwerp geeft Tesi een tijdloze moderne uitstraling die perfect past in elke badkamer.

Wandmengkraan Jado IQ

Welke kraan past bij een waskom?

Is er geen ruimte achter de waskom dan kun je ook kiezen voor een kraan uit de muur. Jado IQ is een mooie slanke wandmengkraan waarvan de uitloop sierlijk afbuigt richting de waskom. Deze kraan is verkrijgbaar in een moderne eenhendelvariant of in een driegats versie met kruisvormige bediening.

Meer informatie: Ideal Standard

Speak Your Mind

*