Zittend douchen

Comfortabel zittend douchen op een douchezitting met Scandinavisch design. Wie door een beperking genoodzaakt is om zittend te douchen, kan dat voortaan in stijl doen. De nieuwe Linido Compast douchezitting is ontworpen met aandacht voor de details en biedt comfort in de moderne badkamer. Het maximale gebruikersgewicht van de douchezitting is maar liefst 150 kg.

Comfortabel zittend douchen    Comfortabel zittend douchen

Antibacterieel en slijtvast

De zitting is gemaakt van Corian. Corian is een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn antibacteriële eigenschappen en slijtvastheid. Het wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor keukenbladen en wastafels. De bevestiging is gemaakt van geanodiseerd aluminium wat hem zeer geschikt maakt voor gebruik in natte ruimtes.

Compact design

De douchezitting vraagt met zijn compacte formaat weinig ruimte. Ideaal voor de kleinere badkamer waar deze zitting volledig tot zijn recht komt. Neergeklapt is het een stijlvol element in de douche.

De nieuwe douchezitting heeft afgeronde hoeken en is gemakkelijk in het onderhoud.

Gemakkelijk te monteren met de bijgeleverde boormal en instructies. De nieuwe Linido Compact douchezitting voldoet aan alle kwaliteitseisen zoals die je van een badkamerproduct mag verwachten.

Meer informatie: Handicare Bathroom Safety BV

Speak Your Mind

*