Interieurbasics

Handboek voor een persoonlijk interieur

LAAT VERANDERINGEN IN HUIS, VERBETERINGEN WORDEN

Het succes van een interieur wordt niet alleen bepaald door mooi, door geld of door goede smaak. Interieurbasics laat zien hoe een stijlvol, persoonlijk en functioneel interieur ontstaat als er rekening wordt gehouden met de basisprincipes van vormgeving én met eigen levensstijl.

Bol.com_Interieurbasics

Alle onderdelen die het interieur tot een geheel maken, komen aan bod. Van meubels, lichtval en kleur tot ruimte, proporties en accessoires. De echte interieur- en designliefhebber kan Charles & Ray Aemes, Marcel Wanders en Arne Jacobsen direct plaatsen. De kenner begrijpt de verschillen tussen de Long Island, Toscaanse en Zweedse stijl. Maar Interieurbasics is er voor iedereen die er naar streeft om een persoonlijke touch aan het interieur te geven.

Interieurbasics is praktisch en functioneel opgebouwd en bevat vele foto’s en illustraties.

Cristy Brandriet heeft als interieurontwerper en -stylist een unieke positie verworven in de Nederlandse interieurwereld. In iedere ontwerp- en stylingopdracht zoekt zij naar de balans tussen schoonheid, stevigheid en bruikbaarheid. Daarin gaat zij nog een stap verder. Binnen haar werk kijkt zij naar eigenheid en dynamiek om een stylingconcept te kunnen ontwikkelen dat aansluit op de bewoner. Cristy combineert haar werk als interieurontwerper met het doceren bij haar vakopleiding voor Interieurstyling in Enschede en het schrijven van interieurboeken. 

Speak Your Mind

*