Top 5 kookboeken voor Kerst 2017

Top 5 kookboeken voor Kerst 2017Met de hele familie, met veel vrienden of met alleen het gezin. Hoe je Kerst ook viert, er wordt sowieso veel en lekker gegeten. Nu is niet iedereen een keukenprins of –prinses, maar met elkaar zal het best goed komen. En met een boek de onderstaande top 5 kookboeken voor Kerst 2017 onder de Kerstboom, kan het Kerstmaal volgend jaar alleen maar beter worden.

Kies een passend boek uit voor de gastheer of -gastvrouw, pak het mooi in en leg het ongezien onder de Kerstboom. De ontvanger is er gegarandeerd blij mee. Je kunt per slot van rekening nooit genoeg kookboeken hebben.

Zet een kookboek overigens nooit in de kast, maar leg hem in de keuken en gebruik hem!

Het sous-vide kookboek1. Het sous-vide kookboek

Voor wie graag nieuwe dingen uitprobeert

De bereidingsmethode sous-vide geeft steeds weer perfect bereide, voedzame en indrukwekkende maaltijden uit de waterbadoven waarvan de temperatuur exact kan worden ingesteld. Dit kookboek bevat 80 toegankelijke recepten uit uiteenlopende keukens en voor verschillende gangen, en laat zien welke voordelen sous-vide te bieden heeft.

Bestel Het sous-vide kookboek

 

2. De lekkerste recepten voor de stoomoven

Voor liefhebbers van gezond koken

De lekkerste recepten voor de stoomovenDe nieuwste trend in een gezonde en bewuste keuken is de stoomoven. Voedsel stomen wordt steeds populairder, omdat met deze gaarmethode de waardevolle vitaminen en mineralen én ook de smaak van het voedsel niet verloren gaan. Groenten behouden hun kleur en blijven knapperig, vis wordt zacht en ontvouwt heel zijn aroma. Ook vlees behoudt zijn bijzondere consistentie en biedt nieuwe culinaire ervaringen. Met dit boek ontdekt u alle mogelijkheden van een creatieve stoomkeuken: van geraffineerde snacks en soepen tot klassieke en bijzondere vlees- en visgerechten en verleidelijke nagerechten. Laat u verrassen door bijvoorbeeld tomaten-kokossoep met garnalencroutons, zalmforelrolletjes met groenten en lavaspesto, krokant parelhoen met een olijvenvulling en warme chocoladecakejes met room en pecannoten… Eet smakelijk en gezond!

Bestel De lekkerste recepten voor de stoomoven

 

3. Tosti & Toast

Voor wie geen dag zonder tosti kan

Tosti & toastDe tosti is weer helemaal hot! Happy Tosti, Tosti World, Toastables, Tostihut, De Tosticlub en Tostibar: het is maar een kleine greep uit recent geopende horeca die alleen tosti’s verkoopt. De tostitent is de nieuwe hamburgerbar.

Met Tosti & Toast ga je thuis zelf aan de slag en je hoeft geen culinair wonder te zijn om de lekkerste creaties te maken die verder gaan dan de tosti ham- kaas uit de sportkantine. Tosti & Toast biedt meer dan 50 recepten voor tosti’s, panini’s en andere gegrilde sandwiches.

Maak klassiekers als croque monsieur, tuna melt en clubsandwiches. Of waag je aan originele en verrassende creaties als tosti met feta, hummus en rode paprika of een pittige tosti met stilton en kimchi. Maak een tosti met cheddar, bloody mary- boter, bacon en rucola: de perfecte tosti tegen een kater. Met Tosti & Toast breid je je repertoire aanzienlijk uit!

Bestel Tosti & Toast

 

Grilling indoors & outdoors4. Grilling indoors & outdoors

Voor de echte grillmaster

Grillen voor binnen en buiten. Met meer dan 200 recepten van steak, hamburgers en worst, tot kip, vis en pizza. Dit boek bevat alle klassiekers en een groot aantal nieuwe spannende recepten, geïnspireerd door keukens van over de hele wereld. Met uitleg over technieken en uitrusting voor binnen en buiten grillen. Dit is het enige grillboek dat je ooit nodig zult hebben.

Bestel Grilling indoors & outdoors

 

Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken5. Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken

Voor de keukenprins of –prinses met weinig tijd

Met dit boek hoef je maar één keer boodschappen te doen en maak je vijf verschillende gerechten. Met wortels maak je Indiase wortelsoep en zoete worteltaart en met kikkererwten kun je falafel en een rijstsalade met kikkererwten en mais op tafel toveren. Varieer met vis, vlees, groente en fruit en draai binnen een mum van tijd wat lekkers in elkaar. Je bespaart tijd en geld en je maakt ook nog eens je koelkast leeg.

Bestel Lekker & Simpel. 1x kopen 5x koken

 

Speak Your Mind

*