IQ700 wasmachine en bijpassende droger

De nieuwe iQ700 wasmachine van Siemens Huishoudapparaten vereenvoudigt de duurzame invulling van ons dagelijks leven met meer snelheid, controle en efficiëntie. In het drukke dagelijks leven zien veel mensen controle over hun eigen tijd als een luxe. Huishoudelijke apparaten die zich aanpassen aan de behoeften van hun gebruikers, in plaats van andersom, kunnen erbij helpen deze controle terug te krijgen. Met de nieuwe iQ700 generatie wasmachines – en de perfect bijpassende drogers – laat Siemens zien hoe dit kan.

SIEMENS_IQ700_T02_10K_ISOCoatedv2

Tijdsbesparing en controle herwinnen

Bij haast is de varioSpeed-functie in staat het wasproces aanzienlijk te versnellen. Dankzij varioSpeed kan de iQ700 droger nu ook tot 35% sneller werken dan voorheen. Deze combinatie was een iQ700 wasmachine en iQ700 droger brengt dus echte tijdsbesparing en meer flexibiliteit in het dagelijks leven. Voor gebruikers die niet altijd een volledige lading willen wassen is er de Mini Load-optie. Daarmee kunnen zelfs kleine hoeveelheden kleding, zoals een enkel overhemd – van zijde of in een ongewone kleur – snel en met minder water en energie worden gewassen.

Stoom- en anti-kreuksysteem

Er zijn maar weinig mensen die hun kostbare vrije tijd graag besteden aan strijken. Daarom heeft Siemens verder gedacht dan het wasproces en een vernieuwd smartFinish programma aan de iQ700 toegevoegd. Met dit programma, dat oorspronkelijk voor de droger werd ontwikkeld, is de iQ700 de eerste volautomatische wasmachine die de optie biedt om snel kleding te ontkreuken, zoals een blazer die tijdens een lange autorit ernstig is gekreukt. Een korte stoomstoot tijdens het smartFinish programma vermindert het aantal kreukels met tot wel 50%.

Siemens-20795507_wasdroger_persbericht_foto1_600x424_300dpi

Bediening met een persoonlijk tintje

Een simpele bediening van een apparaat zorgt voor een verbetering van het gebruiksgemak. De iQ700 haalt in dit opzicht alles uit de kast door ergonomisch design, connectiviteit en automatisering te combineren. De gebruikersinterface strekt zich uit over de gehele breedte van het bedieningspaneel, zodat alle functies van het apparaat gemakkelijk toegankelijk zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door de opties op het ergonomisch aflopende zwarte display te beperken tot de opties die op een bepaald moment mogelijk zijn. De nieuwe gepersonaliseerde meldingen zorgen voor nog meer gebruiksgemak: via de Home Connect app krijgen gebruikers tips en trucs die relevant zijn voor hun individuele gebruik van het apparaat. De app herinnert de gebruiker er bijvoorbeeld aan om de trommel te reinigen wanneer dat nodig is.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*