Kerstcadeaus inpakken met groen

Bijna te mooi om uit te pakken. Heb je het perfecte cadeau gevonden, dan blijft er nog één ding over: inpakken. Lastig of saai hoeft dat niet te zijn. Met deze botanische inpaktips wordt de verpakking een feest op zich.

Mooi-wat-planten-doen-dsc02652-lr.jpeg

Het begin is het halve werk

Geloof ons maar als we zeggen dat een goede voorbereiding je een hele hoop kopzorgen gaat schelen. Geen gedoe met gescheurd papier, plakbandrolletjes die geen beginnetje lijken te hebben, papercuts en rommelig ogende pakjes. Op de checklist: scherpe schaar, plakband (in plakbandhouder), stevig cadeaupapier, lint én de allermooiste bladeren en takjes.

Strak is het toverwoord

Kies voor pakpapier dat past bij het cadeau. Zeer stijlvol in een enkele kleur of juist met een rijke print waar je hebberig van wordt. Meet het papier netjes af, bedenk wat de boven- en onderkant gaat zijn en begin maar met inpakken. Met een beetje net vouwwerk heb je maar drie kleine plakbandjes nodig. Gelukt? Yes, op naar de finishing touches!

Finishing touches

Een lint van velours, een touw met glittereffect of een extra strook papier geeft ieder pakje wat extra cachet. Maar om nou echt de show te stelen onder de kerstboom moet je wel van goeden huize komen, of nog beter: net bij een goed tuincentrum vandaan komen. Een cadeau strak ingepakt, met mooi lint én het meest uitbundige groen als eyecatcher is al bij voorbaat een succes!

Meer informatie: MOOI WAT PLANTEN DOEN

Speak Your Mind

*