10-stappenplan voor het kopen van een keuken

Heb jij altijd al willen weten hoe het proces van het kopen van een keuken eruitziet? In dit blog lees je het 10-stappenplan voor het kopen van een keuken bij Keukenspecialisten.nl.

10-stappenplan voor het kopen van een keuken

1. Kick-off

Laat je thuis op de bank inspireren met het gratis aan te vragen keukeninspiratiemagazine. Haal dit het magazine op bij de dichtstbijzijnde Keukenspecialist of vraag online de gids aan. Ook kun je thuis op de bank met een kopje koffie of thee een voorlopig ontwerp maken van de droomkeuken in ons 3D-keukenprogramma. Heb je liever hulp van een specialist? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij een Keukenspecialist in de buurt.

2. (Online) afspraak maken

Bij de Keukenspecialist krijg je een persoonlijke en warme ontvangst in een de gemoedelijke sfeer. Zij creëren het thuisgevoel, zowel in de winkel als online.

3. In gesprek over jouw wensen

Jouw levensstijl zegt heel wat over hoe de keuken eruit mag komen te zien. De Keukenspecialist geef je hier graag wat advies over.

4. Betrouwbaar en deskundig

Eerlijk, transparant en deskundig advies, daar staat de Keukenspecialist voor. Naar wens kan er een (online) ronde gemaakt worden door de showroom om verschillende opties echt te beleven.

5. De eerste keukenschets

Het maken van een schets is altijd vrijblijvend. Eventueel kan er een thuisbezoek gepland worden om de wensen optimaal op de ruimte af te stemmen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld kleur- en materiaalstalen mee naar huis te nemen om dit in je eigen omgeving goed te kunnen beoordelen.

10-stappenplan voor het kopen van een keuken

6. Vrijblijvend advies zonder tijdsdruk

Je ontvangt vrijblijvend advies, zonder tijdsdruk of verplichting. De Keukenspecialisten zijn pas tevreden als jij tevreden bent. Dus heb je enige twijfel over iets, geef dat gerust aan. Voor elk probleem is een oplossing.

7. Offerte

De Keukenspecialisten verzorgen een overzichtelijke, transparante en duidelijke offerte.

8. Definitieve bestelling

Is alles naar wens? Dan maken zij graag nog een afspraak om alles stapsgewijs door te nemen en de offerte om te zetten in een definitieve bestelling.

9. Planning, levering en montage

De ervaren monteurs komen de keuken bij je inmeten zodat alles in de juiste maat geleverd zal worden.

10. Keukenplaatsing

De monteurs plaatsen de keuken vakkundig. Zij checken samen met jou of alles werkt en of er nog bijzonderheden zijn.

Meer informatie: Keukenspecialist bij jou in de buurt

Speak Your Mind

*