4 Keukenelementen, 1 systeem, legio mogelijkheden

Kokend water uit de kraan, een afzuigkap die aangaat wanneer de kookplaat wordt gebruikt of een oven met recepten. Frames by Franke is het revolutionaire 24-uurs keukensysteem. Het integreert de belangrijkste vier elementen in iedere keuken – spoelbak en kraan, kookplaat, oven en afzuigkap – in één briljant systeem. Elk element is zo ontworpen dat het zorgt voor een perfecte workflow. Welke combinatie van apparaten het uiteindelijk ook wordt, het resultaat zal altijd een harmonieus geheel zijn. Een keuken die zowel mooi en stijlvol als functioneel is.

FramesByFranke

Frames by Franke; het concept

Een groot deel van het leven speelt zich af in de keuken. De keuken is de plek waar mensen graag samenkomen. De plek waar we eten en drinken, lachen en vechten, iets vieren en dromen. In de keuken is het warm en ruikt het lekker.

4 Keukenelementen, 1 systeem, legio mogelijkhedenDe emotionele betekenis van de keuken geïnspireerde Franke om een revolutionaire keuken systeem te ontwikkelen: Frames by Franke. Het verenigt de vier belangrijkste elementen van elke keuken – spoelbak en kraan, oven, kookplaat en afzuigkap – in één intelligent systeem. Frames by Franke kan makkelijk omgaan met alle eisen die het dagelijks leven aan een keuken stelt, de klok rond. Met kleine, baanbrekende innovaties. Met een stijlvol design en een hoge functionaliteit.

Keukensysteem voor iedereen

Hoe ziet de perfecte keuken eruit? Op deze vraag zijn heel veel verschillende antwoorden mogelijk. Iedereen heeft zo zijn eigen ideeën over hoe een keuken eruit moet zien. Voor de een staat het ontwerp of de technologie voorop. Voor anderen ligt de hoogste prioriteit bij het praktische, dagelijkse gebruik. Frames by Franke richt zich op al deze behoeften.

De vier elementen – spoelbak, oven, kookplaat en afzuigkap – kunnen op een aantal manieren worden gecombineerd zonder dat het geheel verbroken wordt. Elk element is ontworpen en gebouwd om naadloos samen te werken. Bovendien kan Frames by Franke worden uitgebreid met veelzijdige en innovatieve accessoires die het gebruiksgemak nog verder vergroten.

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*