4 Moderne keukenstijlen

Het is niet alleen maar een ruimte om te koken. Het is ook een plek om lekker te tafelen of om gasten te ontvangen. Omdat je genoeg tijd doorbrengt in de keuken is het wel zo fijn als de keukenstijl volledig aan jouw wensen voldoet en past bij je persoonlijke voorkeur. Gelukkig is de keuze enorm en zijn er voor iedere smaak talloze ontwerpen te vinden. Om je te helpen bij jouw keuze, vind je hieronder 4 moderne keukenstijlen op een rijtje. Ontdek de keukenstijl die het meeste bij jou past.

4 Moderne keukenstijlen

Staal & Brons keuken

De nieuwste trend onder de keukens is de Staal & Brons keuken. Deze opvallende keukenstijl combineert industrieel met een vleugje klassiek. De in het oog springende metalen keukenlook wordt bereikt door het gebruik van een speciale metaal afwerking.

4 Moderne keukenstijlen

Scandinavische keuken

De Scandinavische Keuken combineert de landelijke en moderne stijl op natuurlijke wijze, door vooral gebruik te maken van natuurlijke vormen, materialen en lichte kleuren. Denk hierbij aan hout, wol en pasteltinten.

4 Moderne keukenstijlen

Industriële keuken

De industriële keuken kenmerkt zich door een stoere, robuuste uitstraling en het gebruik van massieve, krachtige, natuurlijke materialen. Het laat zich makkelijk met andere stijlen – van modern tot klassiek – combineren en is daardoor goed toepasbaar in iedere huisinrichting.

4 Moderne keukenstijlen

Ton-sur-ton keuken

Een Ton-sur-Ton Keuken kenmerkt zich door kleuren uit dezelfde kleursoort toe te passen en daarbinnen te variëren met donkere of lichtere tinten. Hierdoor ontstaat er een rustgevende uitstraling. De keuken springt minder in het oog, maar is vanwege zijn uitgesproken kleurkeuze en eenheid toch heel natuurlijk aanwezig.

Bron: Keukenspecialisten.nl

Speak Your Mind

*