400 Serie bakovens

De strakke, sprekende lijnvoering in roestvrijstaal en glas van de 400 Serie bakovens is onmiskenbaar Gaggenau. De deur heeft een bijzondere, greeploze vormgeving en is te openen met één simpele aanraking van het display. Onder de mogelijkheden vallen de oven, combi-stoomoven en combimagnetron. Nog meer luxe ervaar je met een koffievolautomaat en een warmhoudlade. Of breid de mogelijkheden uit met een vacumeerlade, ontworpen om gerechten sous-vide te bereiden.

400 Serie bakovens

De combi-stoomoven

Stomen, smoren, bakken, koken, grillen, gratineren, regenereren of sous-vide bereiden. Alles is mogelijk. Vijftien jaar geleden brachten we de combi-stoomoven naar de thuiskeuken, en sindsdien hebben we dit apparaat continue verbeterd. Een ultra-nauwkeurige temperatuurregeling en vijf vochtigheidsniveaus. Het automatische, zelfreinigende systeem van de combi-stoomoven is een innovatie waaraan je veel plezier zult beleven. De combi-stoomoven is verkrijgbaar in roestvrijstaal met glazen front en leverbaar met een uitneembaar waterreservoir of vaste wateraansluiting.

400 Serie bakovens

Accessoires voor de 400 Serie bakovens

De gestroomlijnde, greeploze 400 Serie is niet alleen mooi, maar ook voorzien van verschillende handige accessoires.

Kerntemperatuurmeter

De kerntemperatuurmeter meet, zoals zijn naam al aangeeft, de kerntemperatuur van vlees, vis en andere ovengerechten. Het zorgt ervoor dat gerechten altijd perfect gegaard uit de oven komen. Deze optie is dankzij het TFT-Touchdisplay eenvoudig en zeer nauwkeurig te bedienen.

Pizza-broodbaksteen

De pizza-broodbaksteen bewijst dat de 400 Serie ovens werkelijk van alle markten thuis zijn. De steen is met de hand afgewerkt en beschikt over een uitneembaar verwarmingselement dat hem tot wel 300 °C kan verhitten. Zo tover je jouw bakoven eenvoudig om in een steenoven. Perfect voor het bereiden van pizza’s, maar bijvoorbeeld ook voor brood of een tarte flambée.

Meer informatie: Gaggenau

Speak Your Mind

*