AEG ComfortLift vaatwasser ‘Beste uit de test’

Comfortabel Wonen is een vaatwasser met lift

 Na de iF & Reddot design awards wint AEG nog een onderscheiding voor de ComfortLift vaatwasser. De ComfortLift is de eerste binnen het segment vaatwassers met het unieke systeem waarbij het onderste rek voorzichtig omhoog schuift. Dit geeft extra gemak bij het in- en uitladen van de vaatwasser.

AEG Comfortlift vaatwasser

Beste in Duitse test

“De vaatwasser maakt erg goed schoon, heeft een aanpasbaar interieur, een laag geluidsniveau en een gewichtssensor die het wasprogramma automatisch op maat aanpast.” Daarmee werd de Comfortlift vaatwasser de ‘Beste uit de test’-winnaar van het ETM Testmagazin in Duitsland, Mei 2017.

“De AEG ComfortLift vaatwasser is uniek binnen de markt van vaatwassers. Het geeft consumenten de mogelijkheid om een gemakkelijkere en meer relaxte houding aan te nemen bij het in- en uitladen van de vaat. Daardoor hoeft men niet constant te bukken,” aldus Simon Bradford, vice-president ontwerp bij AEG. “Vloerinstallatie is het meest gebruikelijk voor vaatwassers en de noodzaak om te bukken bij het gebruik ervan wordt als frustrerend gezien. De titel ‘Beste uit de test’ door ETM Testmagazin samen met de awards van iF en Red Dot laten zien dat AEG daadwerkelijke oplossingen biedt voor wat betreft de gebruikservaring.”

AEG Comfortlift vaatwasser

Lift zachtheid naar een nieuw niveau

Het unieke liftsysteem lift het onderste rek naar een gemakkelijkere werkhoogte voor flexibel, gemakkelijk en ergonomisch in- en uitladen. Bekijk de ComfortLift in actie:

YouTube voorvertoningsafbeelding

 

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*