AEG: innovaties in keukenapparatuur

AEG blijft vernieuwen en komt met diverse innovaties in keukenapparatuur. Naast een connected kookplaat en magnetron, is de connected AEG CookView-oven het neusje van de zalm op het vlak van technologie en gebruiksgemak. Deze biedt drie functies: hete lucht, stoom en een combinatie van beide, waarmee je de meest verfijnde gerechten in een handomdraai klaarmaakt. In de combinatiemodus berekent de oven automatisch de balans tussen hete lucht en stoom. De oven stelt met de Steamify- functie het juiste stoomniveau in, zodat je zelfverzekerd met stoom kunt koken en kunt genieten van heerlijke resultaten. Of je nu vlees wilt braden of grillen, brood wilt bakken, delicate desserts wilt maken of de sous-vide functie wilt gebruiken: de apparatuur biedt altijd intuïtieve ondersteuning. De innovatieve CookView-camera in de ovenhendel houdt jouw eten in de gaten terwijl het klaargemaakt wordt. Bekijk het gerecht dat je aan het bereiden bent via je smartphone met de ‘My AEG’-app.

SensePro-kookplaat

AEG innovaties in keukenapparatuur

De AEG SensePro-kookplaat is uitgerust met een ’s werelds eerste draadloze en batterijloze kerntemperatuurmeter, deze communiceert met de kookplaat. Hierdoor kun je tot op de graad nauwkeurig de kerntemperatuur meten, waardoor gerechten perfect rosé, medium of doorbakken bereid kunnen worden. Met de optie voor het gebruik van de sous-vide-functie worden ieders kookvaardigheden naar een hoger niveau getild.

Connected AEG MultiDoor (MultiChill) koelkast

Deze grote vier-deurs koelvriescombinatie bevat MultiChill, voor intuïtief temperatuurbeheer. Met verschillende temperaturen variërend van -2 tot 7 graden in de middelste lade, kan de temperatuur worden beheerst op basis van persoonlijke voorkeur. Of het nu gaat om het opstijven van een panna cotta of het koelen van paté, de geschikte temperatuur en textuur wordt zo gemakkelijker bereikt. De connectiviteitsfunctie ondersteunt gebruikers tijdig met praktische updates – denk bijvoorbeeld aan de open deur- waarschuwing (na 5 minuten) of de nuttige waarschuwing voor het te snel afkoelen, zodat het drankje dat je even snel wilde laten afkoelen niet ongewenst bevriest.

Smarter FridgeCamTM

De Smarter FridgeCamTM zorgt ervoor dat de voorraad in jouw koelkast beter in de gaten gehouden kan worden. De slimme FridgeCamTM neemt iedere keer een foto wanneer de koelkastdeur dicht wordt gedaan, zodat je de inhoud van de koelkast overal waar je bent kunt zien op je smartphone. Enorm handig tijdens het boodschappen doen en het minimaliseert bovendien voedselverspilling.

Strakke, vrijstaande AEG koel-vriescombinatie met rvs-binnenzijde

Een volledig nieuw premium ontwerp met een strak design, uitgevoerd in een matzwarte buitenkant en een roestvrijstalen interieur. Staal is geleidend en daardoor keert de luchttemperatuur snel terug naar een optimaal niveau nadat de koelkastdeur geopend is, voor een betere koeling en superieure prestaties. Het gestroomlijnde, eigentijdse ontwerp van de koelkast zorgt ervoor dat de koelkast strak naast andere apparaten geplaatst kan worden, zonder dat er ruimte tussen de verschillende apparaten nodig is om de deur te openen.

AEG QuickSelect vaatwasser

AEG Comfortlift vaatwasser

’s Werelds eerste bekroonde ComfortLift-afwasmachine neemt de moeite van het in- en uitladen van de vaatwasser weg. De unieke technologie tilt, voor een betere toegang tot de borden, het onderste rek in één moeiteloze beweging op. De afwasmachine beschikt nu ook over QuickSelect, een volledig intuïtieve gebruikersinterface die de gewenste tijd selecteert om nog meer hulp te bieden bij het afwassen. De connected vaatwasser zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te gissen naar de optimale stand voor zowel optimale gebruik als onderhoud. Via de ‘My AEG’ app wordt stap voor stap begeleiding geboden, zodat de vaatwasser altijd optimaal functioneert.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*