Alle keukenelementen verdeeld in 3 lifestyles

De Franke keukensystemen bieden een volledig op elkaar afgestemd design voor spoelbakken, kranen, ovens, kookplaten en afzuigkappen. Om de keuze uit de enorme hoeveelheid mogelijkheden makkelijker te maken heeft Franke alle keukenelementen verdeeld in 3 lifestyles. De systemen zijn niet alleen ontworpen voor een bepaalde lifestyle, maar ook voor een bepaald budget; wat het kiezen nog makkelijker maakt. Innovatie, kwaliteit en stijlvol design staan voorop, wat ervoor zorgt dat de keukenoplossingen perfect samenwerken.

Passion collectie

Alle keukenelementen verdeeld in 3 lifestyles

De gepassioneerde kookliefhebber probeert graag nieuwe recepten uit voor vrienden en familie. De avond is pas compleet wanneer iedereen heeft genoten. Deze kookliefhebber is continu op zoek naar inspiratie en nieuwe uitdagingen op het gebied van koken om zichzelf telkens weer te kunnen overtreffen. Alleen het beste is goed genoeg. De Passion collectie biedt alle vrijheid om creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden. De ruime oven met zelfreinigingsfunctie maakt schoonmaken eenvoudig en dat geeft jou meer tijd bij jouw gasten. De semiprofessionele kraan met flexibele handdouche geeft de keuken een professioneel tintje.

De Passion collectie begrijpt de waardering voor het behoud van oorspronkelijke en pure smaken van deze kookliefhebbers. De keuken als gezellige ontmoetingsplek waar onbezorgd genoten kan worden van de heerlijkste maaltijden, bereid met het grootste gemak en plezier.

Style collectie

Alle keukenelementen verdeeld in 3 lifestyles

De kookliefhebber met een voorliefde voor design kan zich helemaal vinden in de Style collectie. Alle elementen zijn perfect op elkaar afgestemd; kleuren, textuur, materiaal en functionaliteit maken de keuken tot een smaakvol geheel. De stijlbewuste kookliefhebber toont durf bij het ontwerpen van de keuken en durft te kiezen voor de champagne kleur voor een unieke, persoonlijke keuken. De downdraft biedt nog meer flexibiliteit bij het ontwerpen van jouw keuken. Deze afzuigkap komt op commando omhoog en verdwijnt volledig in het werkblad – wanneer deze niet gebruikt wordt – voor een strak geheel.

De Style collectie is voor kookliefhebbers die altijd nieuwsgierig zijn naar nieuwe technieken, ingrediënten en trends op het gebied van koken en design. Met de stoomoven worden kleur, structuur en smaak perfect behouden. Respect voor producten die perfect gepresenteerd kunnen worden op het Lightboard. De Style keuken is een uitnodigende plek om samen te zijn – ook na de maaltijd – waar de keuken in nacht modus een verlenging van de woonruimte wordt.

Essence collectie

Alle keukenelementen verdeeld in 3 lifestyles

De praktische kookliefhebber heeft een keuken nodig waar hij snel en eenvoudig een gezonde maaltijd kan bereiden. Kwaliteitsproducten waar je op kunt rekenen, geen poespas maar duidelijke bediening. De 13 voorgeprogrammeerde ovenfuncties helpen bij het eenvoudig bereiden van de maaltijden. De Essence collectie is voor kookliefhebbers die geen concessies willen maken in de keuken, ook al is de ruimte wellicht beperkt.

Het alledaagse leven van deze kookliefhebber is druk, maar gezellig en gaat 24/7 door. Het maaltijdmoment is daarom van grote waarde, waarbij samenzijn en tijd voor elkaar centraal staan. Met de keuken als uitvalsbasis in een druk leven, waar comfort en gemak de boventoon voeren, biedt de Essence collectie voldoende functionaliteiten wanneer er wel tijd is voor ontspannen en genieten in de keuken.

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*