Alles over een keukenblad van Neolith

Neolith. Oftewel: het materiaal van de toekomst. Dit materiaal wint al jaren aan populariteit. Wij snappen wel waarom. Neolith is namelijk het resultaat van een selectie van de beste grondstoffen en een revolutionair productieproces. Hierdoor ontstaat een compact blad met bijzondere eigenschappen. Welke dat zijn, delen we met je in deze blog. Je leest alles over een keukenblad van Neolith.

Alles over een keukenblad van Neolith

Wat is Neolith?

Neolith is een 100% natuurlijk materiaal met – zoals al aangegeven – een aantal erg interessante eigenschappen. Deze eigenschappen maken het materiaal geschikt voor oneindig veel toepassingen. Zowel binnen als buiten. Neolith is erg compact en hard, waardoor het hitte-, zuur- en krasbestendig is. Daarnaast heeft het een hoge breeksterkte en is het bestand tegen druk- en gewichtsbelasting. En het mooiste van alles? Een blad van Neolith heeft weinig onderhoud nodig. Wat een win-win-win situatie!

Is Neolith geschikt voor jouw keuken?

Het korte antwoord? Jazeker. Een werkblad van Neolith is geschikt voor elke keuken en elke stijl. Dat lichten we graag toe. Neolith is namelijk in een grote verscheidenheid aan kleuren verkrijgbaar. Zowel in grijs- als in bruintinten. Maar ook in beton- en marmerlook. Dit laatste geeft je keuken een prachtige luxe uitstraling en een ongeëvenaard gebruiksgemak.

Alles over een keukenblad van Neolith

Een werkblad van Neolith onderhouden

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. Maak jouw keukenblad van Neolith eenvoudig schoon met een sopje van ArteCream. Spoel het blad daarna na met water en veeg het vervolgens droog met een droge, pluisvrije doek.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*