Alles uit 1 kraan

Naast koud, warm en kokend water kun je met de 4-in-1 kraan nu ook gefilterd water tappen. Alles uit 1 kraan dus. Gemak en comfort in de keuken worden steeds belangrijker tijdens het dagelijks gebruik. Met de 3-in-1 kokend water kraan van Franke kan koud, warm en kokend water getapt worden. Altijd kokend water beschikbaar binnen handbereik. Het bereiden van pasta, couscous, ontvellen van tomaten, verwijderen van vlekken of het maken van een kop koffie of thee wordt met het kokend water systeem een fluitje van een cent. Naast het besparen van tijd is een kokend water systeem ook zuinig, veilig en waterbesparend.

Alles uit 1 kraan

Alles uit 1 kraan, ook gefilterd water

Alles uit 1 kraan - kokend waterstandMet de Franke 4-in-1 kraan kan nu ook gefilterd koud water getapt worden. Het gefilterde water is vergelijkbaar met bron water, zo is het lekkerste drinkwater altijd bij de hand. De bediening voor gefilterd kokend en -koud water gaat elektronisch en zorgt voor nog meer bedieningsgemak. Bij 2x drukken blijft het gefilterde water 30 seconden stromen of het kokend water 60 seconden stromen, wat erg handig is bij het vullen van een karaf of pan. Door middel van een lichtring die wit, blauw en rood kleurt wordt aangegeven in welke stand de kraan staat. Wit staat voor neutraal, blauw voor gefilterd water en rood voor gefilterd kokend water.

Naast de zachte smaak heeft het gefilterde water ook veel voordelen voor het kokend water systeem. Door het neutraliseren van kalk in het drinkwater, worden belangrijke mineralen behouden, maar kan er geen kalkafzetting in de boiler ontstaan. Het filter beschermt daarmee het kokend water systeem en behoudt de warmteproductie. Het filter dient jaarlijks vervangen te worden voor een optimaal gebruik van het systeem.

 

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*