AluSplash achterwand nu ook in matte tinten

Naast de hoogglans kleuren is de AluSplash achterwand nu ook in matte tinten verkrijgbaar. De collectie is uitgebreid met tien prachtige, matte kleuren. Het kleurenpalet vertegenwoordigt de vier elementen: de warme en aardse tinten (aarde en lucht) geven de keuken een natuurlijke uitstraling. De water- en vuurtinten zijn krachtiger en geven kleur en contrast aan het interieur.

AluSplash achterwand nu ook in matte tinten

Functionele keukenachterwand

AluSplash is dé oplossing tegen spatten bij het koken en achter de kraan. Natuurlijk zijn ook deze matte kleuren net zo functioneel als de hoogglansvarianten. Het is hittebestendig en eenvoudig schoon te maken. De innovatieve, 4 mm dikke achterwanden hebben aluminium als basis en zijn afgewerkt met een duurzame uv-bestendige coating.

AluSplash achterwand nu ook in matte tinten

Maatwerk

De platen kunnen precies op maat worden gemaakt, waarbij vrijwel elke hoogte en/of lengte mogelijk is. Ook zijn er twee standaardmaten voor achter de kookplaat (60 x 74 cm en 90 x 74 cm). De naad tussen de achterwand en het blad kan afgewerkt worden met een kitrand, maar ook met een fraai aluminium afwerkprofiel. In totaal telt de collectie AluSplash achterwanden voor de keuken nu twintig kleuren.

Meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*