AluSplash Essenza achterwanden

In de collectie AluSplash introduceert Dekker Zevenhuizen vier nieuwe kleuren

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een hoogwaardige keukenachterwand? Natuurlijk noem je als eerste de hittebestendigheid. En, een achterwand moet duurzaam en onderhoudsarm zijn. Logisch! Maar… keukenachterwanden kun je vanaf nu eindelijk óók beschouwen als een inspirerend designstatement. De keuken is the place to be! Meer dan ooit. De nieuwe keukenachterwanden van de AluSplash Essenza collectie zijn namelijk prachtig. Daar valt niets op af te dingen. Ze vormen The Finishing Touch: jouw keuken wordt een luxe keuken

Dekker_1.367-ASTEROID_01__V0020_068_AluSplash_Asteroid

Kijk bijvoorbeeld eens naar de prachtige kleurstelling en de vier nieuwe structuren van de achterwanden van AluSplash Essenza, die Dekker Zevenhuizen dit jaar introduceert. Zie ze als een stukje nieuwe weelde voor de plek waar je elke dag heerlijk kokkerelt. Je ontdekt een fijn patroon dat de keukenachterwand tot leven brengt en daardoor dat extra sierlijke accent geeft aan je keuken.

Dekker_311613GM_01__V0020_001_Lanesto_Urban_Gun_Metal_spoelbakken.jpeg

Wat wil je nog meer? Je weet het nu 100% zeker: de keuken is af!
In de collectie keukenachterwanden van AluSplash Essenza introduceert Dekker Zevenhuizen vier nieuwe kleuren, Astroid, Eclipse, Galaxy en Neutron.

Voor meer informatie: Dekker Zevenhuizen

Speak Your Mind

*