Arte introduceert nieuwe Dekton en Silestone kleuren

Het is comfortabel wonen met moderne en warme kleuren in je huis. Arte breidt daarom regelmatig het assortiment keukenbladen uit. Zo introduceert het bedrijf nu nieuwe Dekton en Silestone kleuren. Het Dekton assortiment is uitgebreid met twee mooie kleuren: Laurent en Eter. Er zijn ook twee Silestone kleuren toegevoegd: Eternal Noir en Camden.

Dekton Laurent

Arte introduceert nieuwe Dekton en Silestone kleuren

Dekton Laurent is een van de nieuwe kleuren uit de Avant-Garde collectie van Cosentino. Met zijn donkerbruine aders en zacht gouden aders krijgt de kleur een chique uitstraling. Laurent is geïnspireerd op de elegante natuursteen Port Laurent.

Dekton Eter

De Natural-Collection van Cosentino is uitgebreid met Dekton Eter. Deze kleur met een donkere granieten structuur in zwart- en grijstinten heeft een achtergrond met rustige contrasten. Dekton Eter krijgt daardoor een eigentijdse uitstraling.

Silestone Eternal Noir

Arte introduceert nieuwe Dekton en Silestone kleuren

Eternal Noir is een ware aanvulling op het Silestone assortiment van Cosentino. Deze prachtige composietkleur, geïnspireerd op natuursteen, heeft een zwarte afwerking met helderwitte aders.

Silestone Camden

De nieuwe Silestone kleur Camden heeft een natuurlijke en moderne uitstraling. Met licht- en donkere grijstinten past deze betonlook in ieder interieur.

Meer informatie: Arte

Speak Your Mind

*