Arte presenteert Full body 3D techniek.

Afgelopen week heeft Arte haar noviteiten mogen presenteren tijdens de Kuchenmeile beurs op de locatie van Art of Kitchens. Arte heeft een nieuwe 3D techniek “Full body” gepresenteerd. Deze techniek zorgt ervoor dat de ader structuur in het keramisch blad door en door loopt.

Full body Arte

“We zijn bij Arte ontzettend enthousiast over deze nieuwe Full Body techniek. Voor de keramische werkbladen gaat er een hele nieuwe wereld open met de verschillende randafwerkingen en de dikte van de werkbladen.
Het werkblad wat tijdens de beurs gepresenteerd is, is nog een prototype. Natuurlijk houden we onze klanten op de hoogte over de verdere ontwikkelingen, aldus Froukje van Osch.”

Over Arte

Sinds de oprichting in 1995 speelt Arte in op de groeiende vraag naar natuurstenen aanrechtbladen, en daarna ook op andere materialen zoals composiet, marmer, keramiek, Dekton en Neolith. Inmiddels bestaat Arte Groep uit Arte in Keukens en Arte in Projecten. Voorbeelden van projecten zijn interieurs van restaurants en wastafels in hotels.
Arte is de aanjager van positieve verandering in de gehele waardeketen, van groeve tot en met eindproduct. Vanuit een voorbeeldfunctie wil Arte zoveel mogelijk klanten en stakeholders laten aanhaken bij haar missie.

Meer informatie: Arte

 

Speak Your Mind

*