ASWA Keukens pakt uit op innovatief event

Zaterdag 1 en zondag 2 februari organiseert ASWA Keukens in Dordrecht een bijzonder Lifestyle Event. Tijdens dit event vindt de onthulling plaats van het nieuwste SieMatic greeploze keukendesign; de SLX Pure. Hiermee is ASWA Keukens de eerste keukenzaak in Nederland waar deze nieuwe generatie keuken te zien is. Ook wordt tijdens dit event de nieuwe kookveldafzuiging van BORA en de stoomoven van Siemens geïntroduceerd.

ASWA Keukens pakt uit

InnovatieTour

Voor het tweede jaar op rij organiseert ASWA Keukens het Lifestyle Event, waar men zich kan inschrijven voor de InnovatieTour, die speciale aandacht besteedt aan de laatste trends en innovaties op het gebied van keuken en interieurinrichting. Deze keer heeft het event echter een uniek tintje, de gasten krijgen namelijk de mogelijkheid om exclusief kennis te maken met een uniek keukenconcept: SieMatic SLX Pure. De nieuwste greeploze designlijn van het bekende keukenmerk. Dit vernieuwende designconcept blinkt uit in eenvoud en technisch vernuft.

ASWA Keukens pakt uit op innovatief event

Het nieuwe koken

Het Lifestyle Event kent echter meer hoogtepunten. Zo kunnen gasten ook kennis maken met de kookveldafzuiging van BORA: de revolutie op het gebied van afzuiging. Kookveld en afzuiging in één product – geschikt voor elke keuken. Hoe dit mogelijk is en hoe dit werkt, zal een kok tijdens kookdemo’s op het event demonstreren. Ook zijn er kookdemo’s met de Siemens stoomoven. Tijdens het event zullen keukenadviseurs meer vertellen over de mooie mogelijkheden van de diverse apparatuur. 

Meet & Greet SieMatic interieurarchitect

Ook is speciale gast Perry Hanssen tijdens dit Lifestyle Event aanwezig, de internationaal bekende interieurarchitect van SieMatic. Hij richtte onder meer de flagship store van SieMatic in Amsterdam in en is verantwoordelijk voor de keukendesigns en showrooms van SieMatic wereldwijd. Op zowel zaterdag als zondag zal hij aanwezig zijn voor interieuradvies en het beantwoorden van vragen.

Introductievoordeel

Bezoekers van het Lifestyle Event maken kans op een exclusieve VIP-dag voor 2 personen bij de Amstel Gold Race in Maastricht inclusief overnachting.

Praktische informatie

Het Lifestyle Event vindt plaats bij ASWA Keukens in Dordrecht op de Mijlweg 53C. Je bent van harte welkom op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie:

Speak Your Mind

*