Bakker Edwin Klaasen is nieuwe ambassadeur AEG

Bakker Edwin Klaasen ambassadeur AEGAEG Nederland is een samenwerking aangegaan met bakker Edwin Klaasen van Desemenzo. Met zijn trots, gedrevenheid en enthousiasme voor het bakkersvak is hij de perfecte ambassadeur voor AEG. De perfectie in het proces van bakken staat centraal voor AEG en deze samenwerking met Edwin Klaasen is gebaseerd op het prepareren van het perfecte brood in de PlusSteam oven.

Dé oven voor het perfecte brood

De samenwerking van AEG Nederland en Edwin Klaasen zal zich voornamelijk uiten in het gebruik van de PlusSteam oven. Deze nieuwe multifunctionele oven van AEG heeft een stoomfunctie die eenvoudig en precies de juiste hoeveelheid vocht toevoegt, voor een goudbruine korst op het brood en de zachtste cake. De stoomfunctie kan ook gebruikt worden om brooddeeg te laten rijzen voordat het zal worden gevormd in broden.

Door middel van workshops en masterclasses met en rond AEG, in de AEG Cooking Clubs en op consumenten events zal Edwin Klaasen laten zien hoe de multifunctionele oven met PlusSteam functie ideaal is om thuis mee aan de slag te gaan als echte bakker. Hiermee geven Edwin en AEG Nederland wederzijdse exclusiviteit aan broodbakken en de apparatuur om brood te bereiden.

Bakker Edwin Klaasen ambassadeur AEG   Bakker Edwin Klaasen ambassadeur AEG   Bakker Edwin Klaasen ambassadeur AEG

Taste of Amsterdam

Edwin Klaasen zal ook aanwezig zijn tijdens de Taste of Amsterdam dat 2 t/m 5 juni plaatsvindt. Bij het AEG Baking Lab op Taste bak je onder leiding van Edwin Klaasen, in sessies van 1 uur jouw eigen brood en neem je jouw zelfgemaakte brood uiteraard mee naar huis. Een sessie in het AEG Baking Lab zit bij de prijs van het toegangskaartje voor Taste inbegrepen en vooraf inschrijven is niet nodig!

Over Edwin Klaasen

Edwin Klaasen startte in 2007 Desemenzo, bestaande uit een gedreven team van bakkers die op eigen wijze met bewust geselecteerde grondstoffen desembrood bakken. In 2013 gaf Edwin Klaasen het boek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’ uit, waarmee hij consumenten inspireert om met gevoel het perfecte brood te bakken. Daarnaast ontwikkelde hij speciaal voor de thuisbakker een assortiment van zeven soorten bloem en meel.

Meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*