Black Edition – zwarte spoelbakken en kranen

Spoelbakken en kranen zie je steeds vaker in de nieuwe trendkleur zwart. Voor welke keukenstijl je ook kiest, de zwarte Onyx en matzwarte combinatie van spoelbak en mengkraan uit de Black Edition van Franke past perfect in jouw keuken. Combineer de mooiste zwarte spoelbakken met kranen en zeeppompen en creëer je mooiste keukensfeer.

Black Edition - zwarte spoelbakken en kranen

Fragranite+

Ook de Franke Fragranite+ spoelbakken zijn beschikbaar in de trendkleur zwart. Niet zomaar zwart, maar in alle facetten van zwart. Zodat deze altijd past in de keukensfeer die jij wilt creëren. Zowel mat of glanzend of toch zwart met lichte metallic look. Alle deze zwarte mogelijkheden zijn aanwezig.

Wat is Fragranite+?

Fragranite+ is een composietmateriaal bestaand uit 80% natuurlijk kwarts en 20% kunsthars. De spoelbakken hebben de volgende eigenschappen:

  • Kleurbestendig
  • Slagvast
  • Hittebestendig
  • Krasvast

 

Black Edition - zwarte spoelbakken en kranen    Black Edition - zwarte spoelbakken en kranen

Matzwarte kraan

Natuurlijk combineer je de zwarte spoelbak met een bijpassende kraan in matzwart. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, uiteraard voorzien van een waterbespaarstand. Sommige kranen hebben zelfs een uittrekbare uitloop.

Active zeeppomp

Om de matzwarte spoelbak-kraancombinatie helemaal af te maken: de matzwarte Active zeeppomp. Het gemak van altijd zeep bij de hand zonder dat een los zeepflesje op het aanrecht staat. De zeeppomp is eenvoudig van de bovenzijde te vullen.

Meer informatie: Franke

Speak Your Mind

*