Bosch Huishoudapparaten opent deuren nieuwe showroom

Bosch Huishoudapparaten, onderdeel van BSH Huishoudapparaten, opende maandag 29 mei de deuren van de nieuwe showroom in Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Het is de eerste Bosch showroom ter wereld die volgens het nieuwe concept is opgezet. In dit concept staan series van apparaten centraal. De compleet vernieuwde showroom helpt jaarlijks tienduizenden bezoekers in het aankoopproces van een nieuwe keuken. Zodat die naadloos aansluit bij hun wensen. Consumenten kunnen in de showroom de huishoudelijke producten zelf uitproberen en alle gebruiksgemakken ervaren. Daarbij worden ze voorzien van deskundig advies.

Bosch Huishoudapparaten opent deuren nieuwe showroom

Inspiratie voor droomkeuken

In de nieuwe Bosch showroom kunnen bezoekers volledig ingerichte keukens bekijken. Op die manier zien zij de optimale combinatie van inbouwapparatuur voor ieder type mens én keuken. Op basis van de afmetingen van de keuken, de hoeveelheid mensen die er gebruik van gaan maken en de wensen van de gebruikers, voorziet Bosch iedere bezoeker van de showroom van een advies op maat.

Het nieuwe concept legt de nadruk op series van Bosch-apparaten zoals kookplaten, ovens en koelkasten. Al deze apparatuur wordt vrijwel dagelijks gebruikt en speelt daarom een belangrijke rol in het keukenplezier van de consument.

Bosch Huishoudapparaten opent deuren nieuwe showroom

Hubert de Haan, Director Bosch bij Bosch Huishoudapparaten, legt uit: “In onze nieuwe showroom tonen we de apparaten aan de hand van onze verschillende series. Waar de ene Nederlander enthousiast wordt van de nieuwste technische snufjes op hun apparaten, is dit voor de ander minder van belang. Met de series verduidelijken we bij Bosch hoeveel soorten apparatuur er zijn. Daarmee maken we het de consument makkelijker om een keuze te maken.”

Bosch Huishoudapparaten opent deuren nieuwe showroom

Meer dan een showroom

Bosch biedt met de nieuwe showroom meer dan 700 m2 inspiratie en advies voor iedereen die een nieuwe keuken wil samenstellen. Naast het bekijken van apparatuur en adviesgesprekken met experts, biedt Bosch ook de mogelijkheid écht aan de slag te gaan met de apparatuur. Dat kan tijdens regelmatige kookdemo’s en verschillende soorten workshops.

Het nieuwe showroom concept wordt eerst in Hoofddorp uitgerold. Dit concept zal ook worden toegepast in andere landen. De steden Melbourne, Hangzhou en Bangalore zullen als eerste volgen.

Meer informatie: Bosch

Speak Your Mind

*