Buitengewone designkeukens van Poggenpohl

Het assortiment van Poggenpohl is flink aangevuld met nieuwe kleuren en materialen. Voor een modern en ambitieus keukendesign en, boven alles, een nieuwe kijk op het leven. De iconische MODO, SEGMENTO en VENOVO-designconcepten zijn innovatief geïnterpreteerd.

Buitengewone designkeukens van Poggenpohl

+MODO – de keuken voor de creatieve vrije geesten. Buitengewoon, donkere afwerking tot en met de opvallende +MODO-details. Gootstenen, handvatten en steunen matchen consequent met elkaar en dat geldt ook voor de elementen gemaakt van zwart glas. De hoge kasten in aluminium champagne perfectioneren de keuken tot een feest voor de zintuigen. +MODO, door Jorge Pensi ontworpen in 2005, is een van de meest succesvolle concepten in de Poggenpohl portfolio.

Buitengewone designkeukens van Poggenpohl

 +SEGMENTO – de keuken voor puristen. Deze keuken wordt gekenmerkt door duidelijke en simpele lijnen en filigraan werkbladen. In de nieuwe versie met een tweede handvat niveau laat Poggenpohl eens te meer zien hoe het klassieke ontwerp op een eigentijdse manier met minimale maar effectieve productdetails kan worden geïnterpreteerd. In de showroom toont +SEGMENTO zich als een monoliet gemaakt van een aardachtig, marmer keramisch materiaal met licht aderen. Ook nu in een nieuwe, elegante opaal grijs in combinatie met hoge kasten gemaakt van hout.

Buitengewone designkeukens van Poggenpohl

+VENOVO – de bekroonde solitaire heeft een bijzonder open lay-out en past uitstekend in een ruimte waar keuken en woonkamer zijn samengevoegd. +VENOVO combineert alle keukenfuncties in één element zonder af te zien van het bekende comfort van een Poggenpohl keuken. In deze nieuwe ontwerpvariant liggen de werkbladen voor het koken en wassen, die verschillen van dikte, direct op het meubel, wat dit iconische begrip ook aantrekkelijk maakt voor een jongere doelgroep.

De Poggenpohl Premium Collection

De Poggenpohl Premium Collection kan uitstekend worden gecombineerd met elementen en meubels uit de ontwerpconcepten. Dus is er een groot aantal mogelijke combinaties voor keukens, die ongeveer op individuele basis na overleg met de klant komen. Poggenpohl heeft nieuwe kleuren en materialen, waaronder keramiek, toegevoegd. Verder zijn technische oplossingen ontwikkeld die in detail tonen wat de toegevoegde waarde van een Poggenpohl keuken is en die bijdragen aan de duurzaamheid en bruikbaarheid.

 

Meer informatie: Poggenpohl

Speak Your Mind

*