Carbon Black; smaakvol op alle fronten

Wie kiest voor de nieuwe accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line apparaten gelijk. Met welke Serie 8 inbouwapparatuur je ook besluit je keuken samen te stellen.

Carbon Black; smaakvol op alle fronten 

Perfect te combineren

Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, espressovolautomaten, warmhoud- en vacumeerladen naadloos op elkaar aan. Bovendien passen ze ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen. Wie kiest voor de nieuwe accent line apparaten, kan tevens rekenen op topprestaties en ultiem gebruiksgemak.

 Carbon Black; smaakvol op alle fronten

Gemakkelijk in gebruik

De bedieningsring is een echte eyecatcher én is prettig te gebruiken. Om een menuonderdeel te selecteren, beweeg je voorzichtig met je vinger over de bedieningsring. Dankzij de duidelijke symbolen en tekst schakel je heel makkelijk tussen de standen en functies en heb je altijd volledige controle over de apparaten.

Meer informatie: Bosch

Speak Your Mind

*