ComfortLift vaatwasser maakt uitruimen eenvoudig

Als afwassen al niet je hobby was, dan zal het in- en uitruimen van de vaatwasser dat ongetwijfeld ook niet zijn. En vooral het onderste rek van de vaatwasser, waar de borden en pannen worden geplaatst, is vervelend. Steeds weer bukken voor die relatief zware items, is geen lolletje. Ergonomisch gezien is het ook aan te raden om de vaatwasser op hoogte in te bouwen. Praktisch gezien is dat vaak niet haalbaar. AEG herkende dit probleem en is op zoek gegaan naar de oplossing: de ComfortLift vaatwasser met liftsysteem.

ComfortLift vaatwasser maakt uitruimen eenvoudig

ComfortLift vaatwasser eerste in zijn soort

De ComfortLift vaatwasser van AEG is de eerste in het segment vaatwassers waarbij het onderste rek naar boven getild kan worden. Het unieke liftsysteem biedt de mogelijkheid om het laagste rek zonder moeite naar een handige werkhoogte te tillen. Ben je klaar met in- of uitruimen dan ontgrendel je de korf met een lichte handbeweging. De korf zakt rustig naar beneden en kan weer naar binnen geschoven worden. Dankzij het unieke liftsysteem is de ComfortLift vaatwasser efficiënter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren.

AEG Glass Care BasketDe beste zorg voor glas

Naast de soepele liftfunctie heeft de ComfortLift ook de capaciteit van drie lades, een betrouwbare reiniging en een strak, naadloos uiterlijk in harmonie met de rest van de AEG Mastery Range. De speciaal ontworpen Glass Basket met geïntegreerde SoftGrip handvaten is een universeel glazenrek die in de onderste korf van de vaatwasser past. Deze kan extra aangeschaft worden, waardoor zelfs het meest delicate glaswerk zonder zorgen in de vaatwasser gewassen kan worden.

De ComfortLift vaatwasser is vanaf november 2016 verkrijgbaar in Nederland.

Meer informatie: AEG

Comments

 1. wat kost de aeg comfort lift vaatwasser

  • Hallo Fran,

   De prijs van de AEG comfortlift vaatwasser is afhankelijk van welk type je kiest. Er zijn namelijk momenteel 5 verschillende types. Verder is het afhankelijk van waar je de vaatwasser koopt. Online zijn ze vaak goedkoper dan in een keukenzaak, maar bij de laatste krijg je wel veel meer service. Via de site van AEG kun je de verkooppunten bij jou in de buurt vinden.

   Succes,
   Secretariaat

Speak Your Mind

*