Composietsteen voor de URBAN keuken

Onderscheidend composietsteen capiz greyComposietsteen is bij uitstek een materiaal dat inspeelt op de trends. En een materiaal waarbij kleur het verschil maakt. Dekker Zevenhuizen presenteert vier nieuwe kleuren die als het ware gemaakt zijn voor de URBAN keuken. Industrieel, mannelijk en sleets; dat zijn de sleutelwoorden. 

Easy Urban

Easy Urban (Easy collectie) is een neutrale maar toch pittige kleur met een warme ondertoon. De kleur past daardoor in zowel de minimalistische als de stoere keuken. De naam zegt eigenlijk al genoeg!

Mammoth

Mammoth (Classic collectie) heeft de look-and-feel van warm, grijs beton. Perfect voor wie de keuken een moderne, industriële uitstraling wil geven. De matte finish van de kleur versterkt nog het gevoel van authenticiteit.

Onderscheidend composietsteen capiz greyCapiz Grey

Capiz Grey (Premium collectie) laat zien hoe veelzijdig composietsteen is. Levendig over de hele plaat vormt het blad dé eyecatcher in iedere keuken. Deze luxe betonkleur is exclusief bij Dekker Zevenhuizen verkrijgbaar.

Ultimo collectie

Op-en-top onderscheidend zijn de kleuren in de Ultimo collectie. Iedere plaat in deze collectie is uniek en heeft een heel eigen oppervlakstructuur. Ze geven de keukenspecialist direct een stukje onderscheidend vermogen. Frosty Snow en Yosemite zijn daar een goed voorbeeld van. Geen betonkleuren, wel trendy. Frosty Snow is een schitterende glanzende marmerrepro; Yosemite een aardetint met een grove oppervlak structuur.

Meer informatie: Dekker

Speak Your Mind

*