Connected design met het ‘seamless life’ van Siemens

Mensen kiezen steeds vaker voor een leven waarin slimme ‘connected’ technologieën perfect samenwerken en ons dagelijks leven makkelijker maken. Siemens weet als geen ander design en technologie naadloos met elkaar te verbinden. Met connected design voegen zij een nieuwe dimensie toe aan het succesvolle inbouwconcept. De nieuwe iQ700-oven-serie wordt uitgebreid met de nieuwe iQ700 inductionAir, een flexInduction kookplaat met ingebouwde afzuigkap.

Connected design met het ‘seamless life’ van Siemens

Open keuken was nog nooit zo strak

Open keukens zijn trendier dan ooit. Met het geïntegreerde afzuigsysteem in het midden van de kookplaat zorgt de iQ700 inductionAir dat de afzuigkap niet langer een doorn in het oog is. De perfecte combinatie van stijlvol en strak design in combinatie met ruimtebesparing. Het geïntegreerde afzuigsysteem zuigt de stoom en geuren af naar beneden en is daarnaast bijzonder stil. 

Siemens InductionAir

Buitengewoon design met StudioLine

In het studioLine assortiment heeft Siemens buitengewoon design en innovatie weten te combineren. StudioLine biedt opvallende producten die de kwaliteit van de kookomgeving opwaarderen. De nieuwe ovens en design afzuigkappen hebben een elegante blackSteel afwerking. In combinatie met de nieuwe vacumeerlade staat de sous-vide functie garant voor een unieke smaakbeleving en een professioneel resultaat

Siemens connected design

Altijd connected

Siemens staat voor een ‘seamless life’. Met behulp van slimme ‘connected’ technologieën helpt Siemens het dagelijks leven te vergemakkelijken. Met de Home Connect App kun je bijvoorbeeld de oven vast starten wanneer je nog niet thuis bent. En mocht je twijfelen of je een apparaat wel of niet hebt uitgezet: met Home Connect kun je ten alle tijden controleren of een apparaat daadwerkelijk uit is. Dat geeft een veilig gevoel.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*