CoolCreative koel-vriescombinatie

CoolCreative koel-vriescombinatie

Sinds de koelkast halverwege de twintigste eeuw massaal zijn intrede deed in de Nederlandse huishoudens, is deze niet meer weg te denken. Dat betekent niet dat de ontwikkelingen hebben stilgestaan, integendeel! Verbeterde techniek draagt bij aan constantere temperatuur, een goede luchtvochtigheid én energiebesparing. En ook de inrichting is aan verandering onderhevig. Zo kun je de koel-vriescombinatie steeds vaker naar eigen inzicht indelen.

CoolCreative koel-vriescombinatie

Krijt- en magneetdeuren

De vrijstaande CoolCreative koel-vriescombinatie van Neff heeft beschrijfbare en magnetische deuren. Handig om je boodschappenlijstje op te schrijven of de tekeningen van de kinderen op te hangen. De speciale FreshSafe lade in de koelkast houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid. Dankzij FreshSafe blijven groente en fruit tot wel drie keer langer vers. De NoFrost functie zorgt ervoor dat je het vriesgedeelte nooit meer hoeft te ontdooien. Leuk en praktisch! 

CoolCreative koel-vriescombinatie

Gourmet Tray

De Gourmet Tray is een coole accessoire gemaakt van lichtgewicht en duurzaam geproduceerd bamboe. Perfect om jouw kookcreaties of snacks op te serveren, gerechten in te bewaren of juist op te warmen in de oven. De Gourmet Tray is eenvoudig in de koelkast op te hangen.

Bottle flessenrek

Ontdek deze coole accessoire! Zeg maar dag tegen rollende flessen in jouw koelkast. Op dit flessenrooster kun je niet alleen flessen stapelen zonder dat deze door de koelkast gaan rollen, ook potjes kun je makkelijk plaatsen op dit flessenrooster en plank in één. Creëer meer ruimte in jouw koelkast.

Meer informatie: Neff

Speak Your Mind

*