coolModule premium koelkasten

De nieuwe coolModule premium koelkasten bewijzen opnieuw dat Siemens studioLine staat voor design en kwaliteit. De modellen zijn zowel aan de binnen- en buitenzijde vervaardigd uit hoogwaardige materialen; een prachtige mix van houten en metalen delen.

coolModule premium koelkasten

Geavanceerde bediening

Bij een premium ontwerp hoort uiteraard ook een geavanceerde bediening: via het intuïtieve fulltouch TFT-kleurendisplay op de afzonderlijke apparaten of gezamenlijke bediening van alle apparaten via de Home Connect-app op tablet en smartphone. Zo kunnen bijvoorbeeld de koelkast en vriezer onderweg vanuit dezelfde applicatie worden voorgekoeld. Dat is uitermate handig als je veel boodschappen in huis hebt gehaald die je allemaal in één keer zo snel mogelijk wilt opbergen zodat ze goed gekoeld blijven.

coolModule premium koelkasten

Wijnklimaatkast als blikvanger

De premium wijnklimaatkast is een absolute blikvanger. Hij heeft glazen deuren en geheel uitschuifbare eikenhouten planken waarop de mooiste wijnen volledig tot hun recht komen. De geïntegreerde ledlichtstrip boven in de kast zorgt voor een heldere, gelijkmatige verlichting van elk vak.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*