Creëer de beste omstandigheden voor uw wijn.

 Een elegante opslag voor elegante wijnen.

 Siemens wijnklimaatkasten zijn de perfecte oplossing voor bijzondere wijncollecties. Rood, wit of sprankelend, zoet of droog – genieten van een heerlijke wijn in goed gezelschap behoort tot een van de mooiste momenten in het leven. Als de exclusieve wijnen dan elegant worden bewaard en op de juiste temperatuur worden geserveerd, wordt het plezier nog groter. Siemens wijnklimaatkasten zijn de ideale plek voor uw bijzondere wijncollectie. Met een opslagcapaciteit tot 44 flessen bieden de wijnklimaatkasten niet alleen ruimte voor rode en witte wijnen maar ook voor rosé, champagne, enzovoort. Voorzien van twee afzonderlijk instelbare temperatuurzones, kunt u verschillende wijnen bewaren op de ideale serveertemperatuur. Perfect voor wijnliefhebbers en -kenners.

Siemens_wijnklimaatkast.jpeg

De ideale oplossing

Siemens wijnklimaatkasten zijn ook de ideale oplossing voor het stijlvol integreren van uw wijncollectie in uw keuken of andere woonruimte. Het eenvoudige, elegante ontwerp past naadloos overal in huis. Bovendien is de glazen deur gecoat met een uv-filter die uw wijnflessen beschermt tegen kleur- en smaakveranderingen veroorzaakt door zonlicht.

Siemens-wijnklimaatkast-2

En terwijl uw wijnverzameling een streling is voor de tong, zijn de Siemens wijnklimaatkasten een lust voor het oog. Net zoals men wijn opslaat in eikenhouten vaten, wordt uw wijncollectie bewaard op legplanken van hoogwaardig eikenhout. Dankzij praktische telescopische rails kunt u veilig flessen toevoegen, pakken en presenteren aan uw gasten. De verlichting in de wijnkast zet uw collectie in het mooiste licht. De energie-

besparende en duurzame ledlampen zorgen voor een gelijkmatige verlichting van het interieur en de inhoud ervan, zonder de temperatuur te beïnvloeden. En om uw wijncollectie elegant te laten opvallen, ook met de deur dicht, schakelt u de verlichting in presentatiemodus. Beleef exclusieve momenten van genot met Siemens wijnklimaatkasten.

Voor meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*