Creëer een magische sfeer met 1.950 speciale kleuren

Onze favoriete kleuren laten zien wie we zijn. Kleuren creëren sfeer en beïnvloeden onze stemming. De juiste sfeer inspireert en motiveert ons. Het kalmeert ons of inspireert onze creativiteit. Dus waarom zou je geen geselecteerde tinten gebruiken om individueel en emotioneel keukenmeubilair te creëren? Creëer een magische sfeer met 1.950 speciale kleuren voor de keuken waar jij je prettig voelt.

Creëer een magische sfeer met 1.950 speciale kleuren

Kleur is emotie

De keuken is de plek waar we zoveel tijd doorbrengen, waar we koken of onze dierbaren vermaken. Waar we genieten van het samenzijn, aangrijpende onderwerpen bespreken en minder belangrijke gesprekken voeren, de dag gemotiveerd beginnen of ontspannen eindigen met een glas. Voor veel mensen over de hele wereld is de keuken altijd het middelpunt van hun huis geweest – en niet alleen sinds thuiskantoren en thuisonderwijs de nieuwe realiteit werden. Ontwerp deze ruimte met kleuren waar je je thuis voelt.

Creëer een magische sfeer met 1.950 speciale kleuren

Breed scala

SieMatic-designers stellen individuele keukendromen samen met bijna onbegrensde vormgevingsmogelijkheden van hun meubelprogramma’s, materialen en speciale kleuren in fluweelmat en hoogglans. Op 1.600 m² toont de nieuwe fabriekstentoonstelling een dwarsdoorsnede van de flexibele ruimtelijke planningsconcepten van SieMatic. Extraverte keukenontwerpen variëren met subtiele, lichte en kleurrijke showroomkeukens met monochrome concepten. Compacte keukens volgen genereuze open ruimte-oplossingen. In elk opzicht een emotioneel breed scala aan veelzijdigheid, kleurrijkheid en diversiteit. Het verbindende element is de designkwaliteit en de algehele, tijdloos elegante merkparaplu.

Creëer een magische sfeer met 1.950 speciale kleuren

Een reis naar Löhne is natuurlijk de moeite waard, Corona-compliant natuurlijk. De grootste SieMatic-beurs ter wereld is ook als virtuele showroom te bezoeken.

Meer informatie: SieMatic

Speak Your Mind

*