De Droomkeuken van Isabelle

Sinds twee jaar woon ik (29 jaar), met mijn vriend Vincent (27 jaar), in een nieuwbouwwoning in Oud-Beijerland, een dorp in de Hoeksche Waard. Ik ben verpleegkundige en werk op een polikliniek in een Rotterdams ziekenhuis. Samen hebben wij een lieve Senegal papegaai Kiwi. Onze hobby’s zijn verre, mooie reizen maken, koken en uit eten gaan. De laatste tijd ben ik veel bezig met ons interieur, ik probeer hierdoor ons huis mooier en gezelliger te maken. Ik haal inspiratie uit – en doe veel ideeën op via Instagram en Pinterest. Sinds vorig jaar ben ik zelf een Instagram account begonnen (isabelle.at.home) waarop ik veel foto’s deel van ons interieur. Ik probeer dagelijks een foto te posten.

De Droomkeuken van Isabelle

‘’Ik kook en bak graag!’’

Toen Vincent en ik voor het eerst gingen samenwonen hadden wij een klein huis in Rotterdam. Er was een groot gebrek aan ruimte, er was zelfs geen plaats voor een vaatwasser. In 2015 zetten wij onze handtekening onder het koopcontract van onze huidige nieuwbouwwoning. Wij wisten een ding zeker: wij wilden een ruime, strakke keuken, met een vaatwasser en een groot fornuis. Ik kook en bak graag, daarom vind ik een 6 pits fornuis belangrijk en een grote oven waarin je meerdere dingen tegelijk kunt bakken of braden. Ooit ging ik een bij een oud-collega koffiedrinken en ik werd op slag verliefd op haar Boretti fornuis. Daarom hebben wij er zelf een gekocht.

‘’Onze smaak’’

Wij houden van een strak, industrieel, Scandinavisch interieur, gecombineerd met groene planten. Deze sfeer wilden wij graag in onze keuken creëren. Wij hebben bewust gekozen om de achterwand van het fornuis te verven en niet te kiezen voor bovenkasten, tegels of (glas)platen. De verf is afneembaar en geeft een stoere uitstraling aan de keuken.

Eyecatcher in de keuken

Als mensen op bezoek komen krijgen wij altijd complimenten over ons fornuis. Ik kan daarom zeggen dat dit pronkstuk in onze keuken, absoluut de beste aankoop is. Een echte eyecatcher! Wij hebben bewust gekozen voor koken op gas, omdat wij dit fijn, praktisch en gemakkelijk vinden. In de toekomst zouden wij kiezen voor een Boretti inductie fornuis, maar voorlopig koken en bakken wij met veel liefde op dit gasfornuis!

Bron: Boretti

Speak Your Mind

*