De geïntegreerde afvallade

De geïntegreerde afvallade

Als je in de keuken aan de slag gaat, krijg je onvermijdelijk te maken met afval. Broodkruimels, groenteafval, verpakkingsmaterialen, noem het maar op. Je kunt er niet omheen; de keuken dient een oplossing te bieden voor je afvalprobleem. Oftewel in de keuken moet ruimte worden voorzien voor afvalemmers. Je kunt natuurlijk kiezen voor een vrijstaande afvalbak, maar deze staan niet fraai in een strakke designkeuken. Een betere optie is de geïntegreerde afvallade. Zo blijven de afvalemmers uit het zicht, maar toch binnen handbereik. Opgeruimd staat netjes!

 De geïntegreerde afvallade

Ordelijk afval scheiden

Met een ORGALUX afvalset heb je onmiddellijk drie of vier vuilbakjes binnen handbereik. Plaats ze in een keukenlade, bijvoorbeeld onder spoelbak, en ze helpen je om snel te sorteren en te recycleren. In een brede lade heb je naast de emmers nog ruimte om schoonmaakproducten op te bergen. Hoge verdelingen zorgen voor een ordelijke afvallade. Er zijn verschillende sets beschikbaar die individueel aangepast kunnen worden om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte.

 De geïntegreerde afvallade

Zonder handen te openen

Door de afvallade uit te rusten met SERVO-DRIVE uno is deze bovendien ook handenvrij bereikbaar. Handig als je de handen vol hebt met keukenafval en geen hand meer vrij hebt om de lade te openen. Met SERVO-DRIVE uno kun je volstaan om zachtjes tegen het front te duwen met de heup, knie of voet. De lade zal automatisch openen. Zo blijft het front schoon en komt het afval netjes in de juiste emmer terecht. 

Meer informatie: Van Hoecke

Speak Your Mind

*