GlassdraftAir. Ontworpen om te verdwijnen.

Ontdek een nieuw tijdperk van ventilatieoplossingen met de glassdraftAir. Het nieuwe Siemens ventilatiesysteem combineert buitengewoon design met hoogwaardige materialen, innovatieve technologie en uitstekende prestaties voor de ultieme open keuken.

De glassdraftAir. Ontworpen om te verdwijnen.

Ultieme prestaties. Compromisloze stijl.

De glassdraftAir is gemaakt voor bijzondere momenten. Het transparante design zorgt voor een subtiele highlight in jouw keuken, terwijl de innovatieve technologie jou en jouw gasten altijd verzekert van frisse en geurloze lucht. Met zijn geweldige prestaties ben je vrij om elke kookzone te gebruiken die je wilt, want de krachtige iQdrive met Guided Air geeft een helder en stoomvrij zicht. Het beste van alles is dat wanneer hij niet in gebruik is, de glassdraftAir volledig verdwijnt. Met de glassdraftAir haal je niet alleen de ultieme ventilatieoplossing in huis, je voegt een echte eyecatcher toe aan jouw kookplaat.

De glassdraftAir. Ontworpen om te verdwijnen.

Perfecte vorm. Perfecte luchtstroom.

Het nieuwe Siemens glassdraftAir ventilatiesysteem is ontworpen om ultieme prestaties te leveren onder alle omstandigheden. De reeks aan bijzondere kenmerken, het glazen ontwerp en de verzonken vorm maken dit dé toevoeging aan elke keuken. Het strakke en elegante glazen ontwerp zorgt er niet alleen voor dat het ruimtelijke gevoel behouden blijft, het heeft ook een doorslaggevende invloed op de prestaties. Dankzij de Guided Air technologie ontstaat achter het glas een luchtgordijn dat de luchtstroom verbetert. Dit garandeert een optimale en ongekend stille afzuigprestatie van alle kookzones.

De glassdraftAir. Ontworpen om te verdwijnen.

Verbonden voor oneindig veel mogelijkheden.

Het cookConnect systeem maakt het mogelijk om het vermogen en het licht van de afzuigkap direct aan te passen via de Siemens inductiekookplaat. Ook heeft de glassdraftAir een automatische functie waarbij de climateControl sensor de hoeveelheid stoom en geuren detecteert en het vermogen hierop aanpast. Of bedien jouw afzuigkap met de Home Connect app op jouw smartphone. Open een wereld van kleur met emotionLight Pro en kies uit een oneindig spectrum, passend bij een oneindig aantal stemmingen. Kies uit de negen vooraf ingestelde kleuren of creëer jouw eigen schakering met de Home Connect app.

De glassdraftAir. Ontworpen om te verdwijnen.           

Een strakke eenheid met uw inductiekookplaat.

De ruimtebesparende Siemens glassdraftAir is verkrijgbaar in een 80 cm brede uitvoering, zowel opbouw als inbouw. Het compacte design maakt het ventilatiesysteem integreerbaar in vele keukenontwerpen en zorgt ervoor dat je onder het werkblad weinig ruimte hoeft in te leveren. Indien je kiest voor montage op het werkblad, dan kunt je de glassdraftAir naadloos combineren met de Siemens opbouw activeLight inductiekookplaat. Uitgeschakeld vormen de apparaten dan samen één zwart vlak. Aan of uit, in beide gevallen is het design zowel indrukwekkend strak als subtiel. 

Een unieke afzuiging die zich eenvoudig laat reinigen.

Ook op het gebied van onderhoud is de glassdraftAir compromisloos. Zowel de glazen plaat als de filters zijn eenvoudig te verwijderen en schoon te maken. Met een druk op de knop komen de vetfilters via de bediening van het afzuigsysteem iets omhoog zodat je ze gemakkelijk kunt uitnemen en in de vaatwasser kunt reinigen.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*