De nieuwe Franke Mythos spoelbak: een blikvanger in je keuken!

De spoelbak is een onderschat en veel gebruikt onderdeel van de keuken. Wil je een minimalistische blikvanger in je keuken met nog meer gebruiksgemak? Franke introduceert een nieuwe spoelbakkenserie die past in iedere keuken. De Mythos spoelbak heeft een tijdloos design met een aantal unieke kenmerken. De subtiele rand van 6 mm zorgt ervoor dat de spoelbak in ieder werkblad strak ingebouwd kan worden. De perfect afgeronde hoeken geven de spoelbak een elegant karakter. Bovendien is de spoelbak makkelijk schoon te maken door deze kleinere hoekradius. De handige en naadloze turboplug is voorzien van een designafdekplaatje voor extra gebruiksgemak. Dit versterkt de minimalistische uitstraling van de spoelbak.

De nieuwe Franke Mythos spoelbak: een blikvanger in je keuken!    De nieuwe Franke Mythos spoelbak: een blikvanger in je keuken!

De Mythos spoelbak is vanaf maart bij de keukenstudio in verschillende afmetingen en uitvoeringen beschikbaar. Ook zijn verschillende bijpassende praktische en duurzame accessoires verkrijgbaar zoals de 100% recyclebare Paperstone® snijplank, een inzetbakje, een rolmat en een afdruipschaal.

De nieuwe Franke Mythos spoelbak: een blikvanger in je keuken!    De nieuwe Franke Mythos spoelbak: een blikvanger in je keuken!

De nieuwe Mythos spoelbakserie is ontworpen met oog voor detail: stijlvol en elegant. Gewoonweg prachtig! 

 

Meer informatie: Mythos spoelbakken

Speak Your Mind

*