De nieuwe generatie vaatwassers

De nieuwe generatie vaatwassers van Bosch is nóg vriendelijker voor haar gebruikers en de vaat. Met makkelijk in te delen korven, extra zorg voor speciale items en nieuwe programmeeropties wordt alles zorgvuldig en grondig schoon. Bovendien zijn ze dankzij nieuwe technologie nog energiezuiniger. Dus ook vriendelijk voor het milieu.

De nieuwe generatie vaatwassers

Perfecte droogresultaten en minder energieverbruik

Met Bosch vaatwassers bereik je extra droge resultaten, dankzij Extra Dry en EfficientDry. De Extra Dry functie zorgt voor een hogere temperatuur gedurende de laatste spoelfase en verlengt de droogfase gedurende 15 tot 20 minuten, met drogere resultaten als gevolg. Vaat uithalen die nog niet helemaal droog of te warm is, is niet fijn.

Met EfficientDry opent de deur automatisch nadat het programma is geëindigd. Dit zorgt voor een beter droogproces, gaat condensatie tegen en het koelt automatisch de vaat. Je krijgt niet alleen een beter resultaat, het bespaart ook nog eens energie. PerfectDry gaat nog een stapje verder waarbij zelfs plastic vaat niet nagedroogd hoeft te worden en dus meteen de kast in kan.

De nieuwe generatie vaatwassers

Korven met maximale flexibiliteit en bescherming voor je vaat

De nieuw ontworpen korven bieden maximale ruimte, veiligheid en flexibiliteit. De Max Flex- en Max Flex Pro-korfsystemen passen zich perfect aan al je behoeften aan en bieden een nieuw niveau van stabiliteit, veiligheid en innovatief ruimtegebruik. En met een speciaal ontworpen derde laadrek voor kleine keukenartikelen, past alles nu heel eenvoudig in je vaatwasser. Met elke keer weer perfecte resultaten.

De nieuwe bovenkorf biedt extra glasbescherming voor al je glazen. Speciale siliconen elementen zorgen ervoor dat je glazen niet wegglijden of beschadigen. Je kunt de korf met behulp van Rackmatic in drie hoogtes verstellen, waardoor je verzekerd bent van voldoende ruimte voor alle vaat. Helemaal nieuw is de Extra Clean Zone waar aangekoekte schaaltjes en kopjes nog grondiger worden gereinigd met behulp van drie speciale sproeiers. De onderkorf biedt maximale flexibiliteit bij het inruimen van de vaatwasser en zorgt voor een optimale bescherming van je vaat. Zo zijn de zijwanden van de korf even hoog als de achterwand zodat hoge keukenaccessoires, zoals snijplanken, niet omvallen. Zelfs bij een zware belasting biedt de korf een hoge stabiliteit en met het EasySlide systeem rolt je vaat soepel en veilig uit de vaatwasser.

De nieuwe generatie vaatwassers

Voor een extra grondige reiniging

Zeg maar dag tegen opgedroogd eten op schaaltjes. De Extra Clean Zone zorgt met drie roterende sproeiers voor een continue waterstroom gedurende een deel van het vaatwasprogramma, wanneer je deze activeert met de aan- en uitschakelaar in de zone zelf. Zelfs oude, aangekoekte resten verdwijnen zonder voorreinigen doordat 3x meer water door deze zone gaat. Hierdoor worden de items die je hier plaatst intens gereinigd en tot op de bodem glanzend schoon.

De nieuwe generatie vaatwassers

Bosch vaatwassers geven verlichting

Bosch vaatwassers zijn zo geruisloos dat je niet altijd merkt dat ze actief zijn, zeker tijdens de droogfase. Terwijl de vaatwasser aan staat wordt een licht geprojecteerd op de grond zodat je altijd in één oogopslag kunt zien of de vaatwasser nog bezig is met het reinigen van jouw vaat. Nieuw is Status Light. Wanneer je vaatwasser in een hoge kast is geplaatst, of wanneer er door een lage plint niet voldoende ruimte is voor een projectie op de vloer, kun je via Status Light zien of het programma nog in werking is. Status Light is zichtbaar via de smalle tussenruimte aan de zijkant van vaatwassers met een VarioScharnier.

Home Connect. De simpelste manier om de vaat te doen

Alle vaatwassers van Bosch zijn voorzien van Home Connect. Met de eenvoudig te bedienen Home Connect app heb je toegang tot en beheer je de instellingen van jouw keukenapparatuur waar en wanneer je maar wilt. En in de toekomst zullen er nog veel meer functies en mogelijkheden bijkomen waarmee je je Home Connect app kunt uitbreiden.

Ontdek de nieuwe vaatwassers: bosch-home.nl

Speak Your Mind

*