De nieuwe iQ700 inbouwkoelkast met open Assist.

Helpt je een handje wanneer je het nodig hebt. Herkenbaar? Je krijgt gasten voor het diner en je hebt je handen vol aan het bereiden van een heerlijk menu. En dan, wanneer het dessert klaar is, heb je beide handen nodig om dit in de koelkast te zetten. Een derde hand om de koelkastdeur te openen zou in dit geval erg handig zijn. Gelukkig helpt de iQ700-koelkast met openAssist je graag.

Siemens - REU_PRF_BI_SD_Productimage_M362_KI81FHOD0_2022_high-res-preview

De gentleman onder de koelkasten.

De nieuwe iQ700-inbouwkoelkast is een echte gentleman in de keuken. Dankzij de innovatieve open Assist opent de iQ700 de deur voor jou. Hoe? Een zachte aanraking volstaat. En in een oogwenk laat de iQ700 zijn goede manieren zien. De koelkastdeur wordt automatisch gesloten wanneer deze op een kier staat.

Een verse oplossing voor verse ingrediënten.

En terwijl je bij de koelkast staat, reik je in de fruitlade en haal je er heerlijk sappige aardbeien uit. Het is geen toeval dat deze aardbeien smaken alsof ze net vers van de markt komen. Met zijn innovatieve hyperFresh Premium 0°C-technologie biedt de iQ700 de beste omstandigheden voor het bewaren van je fruit, groente, vlees en verse vis. Dankzij een slim systeem past de iQ700 in iedere lade de temperatuur en vochtigheid aan. 

Siemens - REU_PRF_BI_SD_Productimage_M371_KI81FHOD0_2022

De nieuwe iQ700 koelkast met openAssist is vanaf 1 oktober 2022 verkrijgbaar en kun je ervaren in de Siemens showroom in Inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*