De noviteiten van de meesters van de keuken onthuld

DecoLegno, Häfele en Gaggenau maken opnieuw een statement tijdens het Best Kitchen Creators Event

De noviteiten van de ‘meesters’ van de keuken onthuld

Exclusiviteit, stijl en maatwerk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden in de huidige keuken. DecoLegno, Häfele en Gaggenau presenteerden deze week tijdens de tweede editie van het ‘Best Kitchen Creators Event’ de meest recente innovaties in inspiratiehuis 20|20. De ‘Best Kitchen Creators’ lieten zien dat zij de hedendaagse wensen van de thuiskok, waarin design, materiaal en inbouwapparatuur feilloos op elkaar zijn afgestemd, haarfijn begrijpen. Ruim 95 relaties, waaronder vooraanstaande interieurbouwers, waren aanwezig om kennis te maken met de noviteiten van de exclusieve merken en werden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de keukenmarkt.

Architectonisch statement

De perfect gestileerde keuken die aan alle wensen van de thuiskok voldoet, vormt het kloppend hart van de woning. Gaggenau herdefinieerde tijdens dit exclusieve evenement de traditionele keuken met onder andere het tonen van de Vario 400 koelen, vriezers, koel-vriescombinaties en wijnklimaatkasten en de zoneloze kookplaten serie, volledig geïnspireerd door grootse architectonische constructies. Door het design kunnen de apparaten uit de 400 serie naadloos geïntegreerd worden en de keuken naar functionele kunst tillen voor de thuiskok met een verfijnde levensstijl.

De noviteiten van de ‘meesters’ van de keuken onthuld

Het samenvoegen van vakmanschap

DecoLegno, Häfele en Gaggenau vormen een exclusieve partnership waarin vakmanschap, kwaliteit in technologie, respect voor het ambacht en oog voor detail samensmelten om perfecte state-of-the-art maatwerk keukens te creëren.

Perfecte afwerking

De noviteiten van Häfele en DecoLegno vullen de innovaties van Gaggenau geruisloos aan. Het resultaat is een keuken met een perfecte afwerking, ongeëvenaard design, maatwerk en beleving.

Het Unito smart watersysteem van Häfele

De highlight van Häfele is het Unito smart watersysteem dat 100° kokend, gekoeld gefilterd en bruisend water kan leveren. Met de introductie van de Unito schuift Häfele watersystemen naar een heel ander niveau. Dankzij de bijbehorende Unito app zijn persoonlijke voorkeuren in te stellen en handige service meldingen te ontvangen.

De nieuwe ‘Duna’ collectie van DecoLegno

DecoLegno, de exclusieve leverancier van ‘Decoratief Plaatmateriaal’ van het Italiaanse merk Cleaf, toonde onder andere de prestigieuze nieuwe collectie Duna: geïnspireerd op landschappen die door erosie ongewone vormen aannemen. Geavanceerde perswalsen bij Cleaf bieden de mogelijkheid om een uitzonderlijke structuur en reliëf te creëren. Deze toonaangevende collectie is uitermate geschikt om toe te passen in keuken-en interieur design.

De noviteiten van de ‘meesters’ van de keuken onthuld

Van traditioneel naar tech in de keuken

Gastspreker Karel van der Horst, Digital Officer Europe van BSH Home Appliances Group, waar Gaggenau deel van uit maakt, sprak tijdens het evenement over de snel veranderende keuken waarin connectiviteit centraal staat: “BSH verandert van fabrikant van traditionele huishoudapparatuur naar een Hardware+ bedrijf. Connected keukenapparatuur speelt hier een belangrijke rol in. De ontwikkelingen op dit gebied zetten aan tot nieuwe samenwerkingsverbanden en de Best Kitchen Creators maakten vandaag de verandering tastbaar voor het publiek.”

Speak Your Mind

*