De oneindig flexibele kookplaat

Hoewel inductiekookplaten veel voordelen bieden ten opzichte van andere soorten kookplaten, blijft de mate van flexibiliteit bij veel gebruikers toch nog een bron van frustratie. De standaard zones zijn te klein, te groot, de vorm past niet bij de vorm van de pan of de kookplaat voldoet niet aan de kookwensen.

De flexibele kookplaat

De nieuwe TotalFlex inductiekookplaat van AEG maakt aan deze frustraties een eind: op deze kookplaat kan met kookgerei van 10 tot 35 cm waar dan ook worden gekookt. Na het inschakelen van de kookplaat en het neerzetten van een pan, wordt deze automatisch gedetecteerd en licht bij één van de bedieningselementen het display rood op. Zo is meteen duidelijk welke set bedieningselementen voor de betreffende pan moet worden gebruikt. Eenmaal in gebruik, dan is ook de timer makkelijk in te stellen. En omdat elk gerecht zo afzonderlijk en nauwkeurig wordt getimed, is absolute controle over het kookproces verzekerd.

AEG_kookplaat

Lang wachten tot het water kookt is ook niet meer nodig. Daarvoor zorgt de powerbooster-functie. Water kookt binnen 90 seconden – dat is zelfs sneller dan bij een elektrische waterkoker. Deze functie is perfect voor het aan de kook brengen van bijvoorbeeld aardappels en andere snelle kookklussen zoals het dichtschroeien van vlees.

 

Voor meer informatie: AEG

Speak Your Mind

*