De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst

Maak je klaar voor een nieuwe generatie Siemens vaatwassers. Met indrukwekkende, toonaangevende technologie, eersteklas functies en een uitstekend design, zijn de nieuwe vaatwassers klaar voor de toekomst. De vele extra hoogtepunten laten jou en jouw vaat stralen. Voor het eerst is het mogelijk om zelfs de meest luxueuze glazen perfect te reinigen: de exclusieve glassZone-functie staat garant voor een grondige en zachte reiniging. En mocht je onverwachts gasten krijgen; de nieuwe varioSpeed Plus functie verkort de looptijd van het programma, zelfs wanneer een programma al is gestart. Het maakt niet uit welke vaatwasser je kiest, alle Siemens vaatwassers zijn uitgerust met Home Connect. Je bedient ze eenvoudig en snel via de Home Connect app, voice control of handmatig. En dankzij de beschikbaarheid van software-updates zijn deze vaatwassers altijd up to date.

De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst

100% Connectiviteit

Bedien jouw vaatwasser waar je maar wilt – gebruik Home Connect of voice control. Start het vaatwasprogramma op afstand als je niet thuis bent, check de stand van het programma of ontvang zelfs een push-bericht voor machine-onderhoud op jouw smartphone of smartwatch – dit alles is mogelijk met Home Connect. Het is zelfs mogelijk om via de Home Connect app vaatwastabletten automatisch te laten bestellen als de voorraad bijna op is. Het installeren en bedienen van de app is heel simpel, het frontpaneel van de vaatwasser is uitgerust met een QR-code die naar de Home Connect app leidt.

De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst

De glassZone en brilliantShine functie voor jouw glazen

Heb je mooi glaswerk of regelmatig gezelschap waarmee je graag een glas wijn drinkt? De glassZone is geschikt voor het reinigen van allerlei soorten glaswerk – ook hoge glazen of glazen met lange stelen. Wanneer je de glassZone handmatig aanzet, creëren zes extra sproeiers direct in de bovenkorf een speciale fontein-vormige waterstroom voor een zachte en grondige reiniging van jouw glaswerk van onderaf. Zelfs de hoogste glazen worden tot op de bodem schoon. En niet alleen schoon, maar ook perfect droog en glanzend dankzij het brilliantShine met Zeolith® A+++ droogsysteem.

De Siemens vaatwasser is klaar voor de toekomst

Meer comfort dan het oog kan zien

Gemakkelijke en snelle reiniging gegarandeerd: de nieuwe korven met elegant design zijn van de beste kwaliteit – op ieder niveau. Dankzij het uitgesproken flexibele concept kan hier ieder serviesstuk zijn eigen plekje vinden. En met de flexComfort en flexComfort Pro korven kunnen jouw meest kostbare glazen veilig in de Siemens vaatwasser worden geplaatst. Behoefte aan extra ruimte voor schalen, espressokopjes en pollepels? Ontdek de flexibele lades voor de vaatwasser. Of het nou de klassieke besteklade betreft of de nieuwe lade voor klein servies; je kunt een derde lade naar eigen wens toevoegen.

Elegante statusindicatie

Het maakt niet uit welke inbouwvariant je kiest, de elegante statusindicatie is altijd zichtbaar. Met de sideLight statusindicatie zie je altijd of de vaatwasser nog bezig is met een programma dankzij de verlichting aan de zijkant van het paneel. Hiermee wordt het ook mogelijk om zowel een statusindicatie-verlichting op jouw vaatwasser (met varioScharnier) te hebben en te kiezen voor een lage plint in de keuken. Siemens vaatwassers zijn zo stil dat je niet kunt horen of de vaat klaar is. De innovatieve functie timeLight laat met een lichtprojectie op de vloer de resterende programmaduur zien en toont de voortgang van het gekozen programma. Ook met elektronisch voorprogrammeren geeft timeLight de resterende tijd duidelijk weer. Een andere optie is infoLight. Door middel van projectie van een lichtpunt op de vloer, is ook bij deze vaatwassers te zien of deze aan of uit staat.

Meer informatie: Siemens

Speak Your Mind

*